CHP İl Başkanı’ndan Büyük Skandal: Kendi İlçe Kongresini Bile Takip Edemedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP İl Başkanı’ndan Büyük Skandal: Kendi İlçe Kongresini Bile Takip Edemedi
Abone ol
CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, yaptığı açıklamada Çarşamba, Asarcık ve Ladik ilçelerindeki kongrelerin başarıyla tamamlandığını duyurdu. Ancak bu açıklama, Salıpazarı'nda büyük tepkiye yol açtı.
mimart

Zira Salıpazarı İlçe Kongresi, 14 Eylül 2025 Pazar günü yapılmış ve mevcut başkan Şükrü Şimşek güven tazeleyerek yeniden göreve seçilmişti.Kongre Divan Başkanlığını da eski il başkanı Tufan Akcagöz yapmıştı. İl Başkanı Özdağ’ın kongresi yapılan ilçeler arasında Salıpazarı’nı saymaması, ilçede “ciddiyetten uzak ve sorumsuzca bir tutum” olarak değerlendirildi.

“Kendi ilçe kongresini takip edemeyen il başkanı”

Salıpazarı İLçesinde şaşkınlıkla karşılanan bu durum, Özdağ’ın kendi ilçe teşkilatlarını dahi takip edemediğini gözler önüne serdi. Siyasi nezaket gereği, Salıpazarı teşkilatının başarısını kutlaması gereken İl Başkanı’nın sessizliği, partiye gönül vermiş üyelerde derin bir hayal kırıklığı yarattı.

Özdağ’ın Çarşamba, Asarcık ve Ladik kongrelerini överek yeni yönetime başarılar dilemesi, buna karşın Salıpazarı’nı görmezden gelmesi, “il başkanının tarafsızlığına gölge düşürdü” yorumlarına sebep oldu.

Kamuoyundan sert tepki

Vatandaşlar, "İl başkanı kendi ilçe kongresini bile bilmiyorsa, Samsun genelinde örgütlenmeyi nasıl yönetecek?” diyerek sert eleştirilerde bulundu.

CHP’de birlik ve beraberlik mesajlarının öne çıkması gerektiği bir dönemde, İl Başkanı’nın böylesi bir gafı, parti disiplinine ve kurumsal hafızasına zarar veren bir tablo olarak kayda geçti.

İşte Özdağ'ın o açıklaması

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Karaca, “Daha Hızlı Hizmet Üretiyoruz”Önceki Haber

Başkan Karaca, “Daha Hızlı Hizmet Üretiy...

Çok Zıplayan Kaybolur Gider!Sonraki Haber

Çok Zıplayan Kaybolur Gider!

Yorum Yazın

Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir
Ömer Minuz: “Bayramlar Gönülleri Birleştirir”
MHP’li Düzenli’den Birlik Ve Beraberlik Vurgusu
Kaymakam Beyazıt’tan Bayram Mesaisi