BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜCRETSİZ MASKE

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜCRETSİZ MASKE
Abone ol
Koronavirüs salgınına karşı sıkı tedbirler uygulayan Samsun Büyükşehir Belediyesi, 4 günlük sokağa çıkma yasağının ardından korumasız şekilde dışarı çıkan vatandaşlara maske dağıttı.
mimart

Koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında Samsun’da sağlıktan ulaşıma kadar birçok alanda tedbirler alan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlıklarını korumak için tedbirleri elden bırakmıyor. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, sokağa çıkma yasağının bitmesiyle birlikte yoğunlaşan cadde ve sokaklarda maske dağıtımı gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri ayrıca, vatandaşlara sosyal mesafenin ve maske kullanımının önemini de hatırlattı.

CADDELERDE MASKE DAĞITILDI

Geçtiğimiz Perşembe gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 4 gün uygulanan sokağa çıkma yasağı sonrası banka, postane, alışveriş gibi işlerini halletmek için sokağa çıkan vatandaşlar, ana caddelerde ve bulvarlarda Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler tarafından karşılandı. Zabıta ekipleri, sokağa herhangi bir tedbir almadan çıkan vatandaşlar başta olmak üzere maskesi eskiyenlere de maske dağıtarak yoğunluk yaşanan caddelerde vatandaşların salgına karşı korumasız ve tedbirsiz dolaşmasının önüne geçti.

SOSYAL MESAFEYE DİKKAT

Bankalar Caddesi, Mecidiye, Çiftlik Caddesi ve bulvarlarda maske dağıtımı gerçekleştiren ekipler, Samsunlulara dışarda geçirdikleri sürelerde sosyal mesafe kurallarına dikkat etmeleri uyarısında bulunurken, vatandaşların işlerini bitirmelerinin ardından kısa sürede evlerine dönmelerinin salgının önlenmesi açısından önemli olduğunu vurguladı. Ekipler, maske kullanımının önemine de dikkat çekti.

Uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da, salgına karşı halkın sağlığı için yoğun mesai harcayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TEDBİRLERE UYMAYANLARA CEZA YAĞDIÖnceki Haber

TEDBİRLERE UYMAYANLARA CEZA YAĞDI

SAMSUN'DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜ GÜLÜYORSonraki Haber

SAMSUN'DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜ GÜLÜ...

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir
Ömer Minuz: “Bayramlar Gönülleri Birleştirir”
MHP’li Düzenli’den Birlik Ve Beraberlik Vurgusu
Kaymakam Beyazıt’tan Bayram Mesaisi
Başkan Karaca’dan Kurban Bayramı Mesajı