Yıldırım'dan Kurban Bayramı Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yıldırım'dan Kurban Bayramı Mesajı
Abone ol
MHP Salıpazarı İlçe Başkanı Cavit Yıldırım’dan Kurban Bayramı Mesajı
mimart

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salıpazarı İlçe Başkanı Cavit Yıldırım Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Salıpazarı MHP Yönetim Kurulu adına Türk İslam Aleminin Kurban Bayramını kutlayan Yıldırım, mesajında,

 "Bayramlar, günlerin en müstesnasıdır. Ortak değerimiz, birlik ve beraberliğimizdir. Mutluluğu ve nasibi paylaşmak, hasretleri gidermektir. Ancak muhtelif ülkelerdeki, kendi topraklarında ya da esaret altında haksızlığa uğrayan, büyük zorluklar içerisinde yaşam mücadelesi veren, mallarını, sevdiklerini, canlarını kaybeden Türk İslam Âleminin yüreğimizdeki burukluğunu buna muadil, bir müstesna anı birlikte yaşayabilmenin, vesilesiyle, bu bayram hürmetine, dua'ya kalkacak olan ellerimizle; Bütün mazlumlarla, mağdurlarla, çaresizlerle kimsesizlerle, birlikte tüm insanlığın seyrettiği, Müslüman Aleminin üzerindeki karanlığın aydınlığa kavuşması ve bütün yüreklerin Rahmet damlalarıyla rızık, huzur ve hayat bulmaları ümidinin, sevincini yaşıyoruz.

Yüce Allah'a teslimiyetin sembolü Kurban Bayramının, başta tüm şehit aileleri olmak üzere; bütün Türk İslam Alemine hayırlar getirmesi temennisi ile kutlar, bütün Adanalı hemşerilerimin bu değerleri yaşayan ve yaşatacak olan herkese sağlık ve esenlikler dilerim. Cenab-ı Hak yaptığımız ibadetleri ve keseceğimiz kurbanları rızasına muvaffak eylesin" ifadelerine yer verdi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Akgül’den Kurban Bayramı mesajıÖnceki Haber

Başkan Akgül’den Kurban Bayramı mesajı

VALİ’DEN ÖNCE TATLI...SONRA UYARI!Sonraki Haber

VALİ’DEN ÖNCE TATLI...SONRA UYARI!

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek
Sıcak Hava Hayati Risk Taşıyor