
5 İlçede aynı isimlerle yola devam. YAMAN TEK ADAY

5 İlçede aynı isimlerle yola devam. YAMAN TEK ADAY
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "Bu koltuk çok stresli. Koltuğu sevemedim ama Memleket sevdasına oturuyorum" dedi
Samsun’da, başlayacak kongre süreciyle ilgili basın toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, “Bu koltuğu sevemedim ama Memleket sevdasına oturuyorum” dedi. İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda 10 Eylül’de Terme, 16 Eylül Çarşamba, 17 Eylül Salıpazarı, 23 Eylül Havza, 24 Eylül Atakum ilçelerinde aynı ilçe başkanlarıyla kongre süreçlerinin başlayacağını belirten Muharrem Göksel , “Kongre sürecindeki amacımız birlik beraberliği pekiştirerek teşkilatlarımızı hazırlamak. 3 seçim, 1 darbe atlattık. Halkımız teşkilatlarımızla birlikte meydanlardaydı" dedi.

ADAYLIK İÇİN ORTAYA ÇIKANLAR
Sosyal medyada, bazı gazete ve haber sitelerinde il ve ilçe başkanlıklarına adaylığını koyanlar olduğunu söyleyen Muharrem Göksel, "Bunlar bizi rahatsız etmiyor. Fakat kötü söylemlerle bunları gerçekleştirenler var. Birbirimizi yıpratmaya kimsenin hakkı yok. Bizim 2019, 2023 gibi hedeflerimiz var. 2019 hedefimiz yüzde 50 artı biri kazanmak. Biz diğer seçimleri kaybetmiş olsak da bu ülkeye başkanlık sistemi gibi bir sistem getirdik. Bunun önemi bu sistemin bizden sonra da devam etmesi. Hedeflerimizden ilki ülke ekonomisini dünyanın ilk on ekonomisinin içine girmek. Genel merkezden hiç kimseye başkanlıklarla alakalı olarak sizinle devam edeceğiz denilmedi" diye konuştu.
'SÜRPRİZ OLMAZ'
Basın mensuplarının “İl Başkanlığından alınmak sizin için sürpriz olur mu ?” sorusuna ise, “Cumhurbaşkanımızın tek sözü ile Başbakan değişti, bakan değişti. Benim değişecek olmam sürpriz olmaz” dedi.
























Yorum Yazın