YAĞMACILAR GÖZALTINDA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YAĞMACILAR GÖZALTINDA
Abone ol
Samsun'un İlkadım ilçesinde bir çiftin ikametini yağmaladıkları iddia edilen iki şüpheli gözaltına alındı.
mimart

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri, 18 Ekim'de Derecik Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda ikamet eden H.B. ve M.B. çiftinin ikametine gelen kişilerin yağmalama olayı gerçekleştirdikleri ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Müştekilerin ifadesine göre eve gelen şüphelilerin, "Siz Almancısınız, sizde para vardır" sözleri nedeniyle ekipler, yağmalama olayını mağdurları tanıyan birilerinin yapabileceği üzerinde durdu.

Yürütülen teknik ve fiziki çalışmada, olay saatinde ikametten uzaklaşan kiralık aracı belirleyen ekipler, aracı yakında oturan ve daha önce "silahlı yağma" suçundan kaydı bulunan E.Ç'nin kiraladığını tespit etti.

Bir kamu hastanesinde çalışan E.Ç'nin iş yerindeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelinin olay gecesi çalıştığı hastaneye giderek sargı bezi ve çok sayıda eldiven alıp ayrıldığını, araçta bekleyen kişinin de O.G. olduğunu belirledi.

Kiralık aracın GPS kayıtlarını inceleyen ekipler, mağdurların ikametinin önünde bekleyen araçtan yola çıkarak yağmalama suçunu işleyen E.Ç. ve O.G'yi 9 günlük çalışmanın ardından yakaladı.

İkamete bıçakla giren zanlıların 1500 lira ile çok sayıda bozuk parayı aldığı öne sürüldü.

Şüphelilerden O.G'nin askerlik görevini yaptığı ve izinli olarak memleketi Samsun'da bulunduğu öğrenildi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
FECİ KAZADA 1 KİŞİ ÖLDÜ 5 KİŞİ YARALANDIÖnceki Haber

FECİ KAZADA 1 KİŞİ ÖLDÜ 5 KİŞİ YARALANDI

MUHTARLAR YEDAŞ’LA BULUŞTUSonraki Haber

MUHTARLAR YEDAŞ’LA BULUŞTU

Yorum Yazın

Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir
Ömer Minuz: “Bayramlar Gönülleri Birleştirir”
MHP’li Düzenli’den Birlik Ve Beraberlik Vurgusu
Kaymakam Beyazıt’tan Bayram Mesaisi
Başkan Karaca’dan Kurban Bayramı Mesajı
Salıpazarı’nda Göçük: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Salıpazarı’nda Tarım Ve Hayvancılık Toplantısı