VALİ SAMSUN’A VEDA ETTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
VALİ SAMSUN’A VEDA ETTİ
Abone ol
Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Samsun Valiliğinden Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Osman Kaymak, kentteki basın mensuplarıyla vedalaştı.
mimart

Kaymak, Samsun Büyükşehirşehir Belediyesi Sevgi Kafe'de düzenlenen programda, kentteki medya kurumlarının temsilcileriyle buluştu.

Kafe görevlilerinden, sanatçı Fuat Saka'nın seslendirdiği "Çarşamba" türküsünün çalınmasını isteyen Kaymak, türkünün söylendiği sırada duygusal anlar yaşadı.

Gözleri dolan Kaymak, burada yaptığı konuşmada, kendisini bu göreve getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Mülkiye Başmüfettişliğine atanmayı beklemediğini aktaran Kaymak, "Çünkü işlerimi düzgün yaptığımı düşünüyordum ama böyle bir atamanın olmasından dolayı da hiçbir zaman üzülmüş değilim. Şuna inanıyorum. İnsanların bir yerde içeceği suyu bitmişse bir vesileyle oradan gider. Biz Samsun'u 3 yıl boyunca çok sevdik. 3 yıl dolu dolu yaşadığımı düşünüyorum. Samsun bana çok güzel bir tecrübe oldu. Samsun'da çok dostlarım olduğunu düşünüyorum." dedi.

Son günlerde sosyal medyadan kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden Kaymak, gönüllerde yer alması nedeniyle mutlu olduğunu, şehir halkının kendisini, "Osman baba" diye uğurladığını kaydetti.

Kaymak, konuşmasının ardından basın mensuplarıyla vedalaştı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BABASININ KATİLİNİ ÖLDÜREN ZANLI YAKALANDIÖnceki Haber

BABASININ KATİLİNİ ÖLDÜREN ZANLI YAKALAN...

SAMSUN’DA YAYGIN TEST UYGULAMASINA BAŞLANDISonraki Haber

SAMSUN’DA YAYGIN TEST UYGULAMASINA BAŞLA...

Yorum Yazın

Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir
Ömer Minuz: “Bayramlar Gönülleri Birleştirir”
MHP’li Düzenli’den Birlik Ve Beraberlik Vurgusu
Kaymakam Beyazıt’tan Bayram Mesaisi
Başkan Karaca’dan Kurban Bayramı Mesajı
Salıpazarı’nda Göçük: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Salıpazarı’nda Tarım Ve Hayvancılık Toplantısı