Uyuşturucu ile yakalandı,suçunu kabul etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uyuşturucu ile yakalandı,suçunu kabul etti
Abone ol
Şanlıurfa’dan Samsun’a satmak için getirdikleri 10 kilo 550 gram kubar esrar maddesi ile yakalanan 2 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, sanıklardan biri yargılandıkları davanın ilk duruşmasında suçunu kabul etti.
mimart

Şanlıurfa’dan Samsun’a satmak için getirdikleri 10 kilo 550 gram kubar esrar maddesi ile yakalanan 2 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, sanıklardan biri yargılandıkları davanın ilk duruşmasında suçunu kabul etti.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa’dan Samsun’a uyuşturucu getirilip satılacağının istihbaratını aldı. Polis, Samsun’un Canik ilçesinin Soğuksu Mahallesi’ndeki bir eve operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada 12 ayrı poşet içinde 10 kilo 550 gram kubar esrar, 508 adet cinsel içerikli gümrük kaçağı hap, 1 adet hassas terazi, ele geçirdi. Olayla ilgili Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı olan M.K.(31) ve S.A.(36) gözaltına alındı ve çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Tutuklu bulunan 2 kişi hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "uyuşturucu ticareti" suçundan dava açıldı. Bugün görülen davanın ilk duruşmasında S.A. hakkındaki suçlamaları kabul etmezken, M.K. ise suçunu itiraf ederek söz konusu uyuşturucu maddeleri satmak için Urfa'dan Samsun'a getirdiğini söyledi. M.K., "Bir yıl önce Urfa'dan Samsun'a yerleştim. S.A.'nın aracını alıp deposuna uyuşturucu yerleştirdim ve satmak için Samsun'a getirdim. Hatta gelirken eşim de yanımdaydı ama onun uyuşturucudan haberi yoktu. Uyuşturucuları Suriyeli birinden kilosu bin 500 liraya satın aldım. Depoya zula yapıp Samsun'a getirdim. S.A.'nın bu olayda bir suçu yok. Uyuşturucuları ben satacaktım" dedi.

Mahkeme heyeti duruşmayı erteledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Salıpazarı Ak Parti İlçe Teşkilatından suç duyurusuÖnceki Haber

Salıpazarı Ak Parti İlçe Teşkilatından s...

Kapıcı kazan dairesinde ölü bululndıSonraki Haber

Kapıcı kazan dairesinde ölü bululndı

Yorum Yazın

Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir
Ömer Minuz: “Bayramlar Gönülleri Birleştirir”
MHP’li Düzenli’den Birlik Ve Beraberlik Vurgusu
Kaymakam Beyazıt’tan Bayram Mesaisi