Usta 'Evet' dediğimizi ilçe ilçe anlattık .

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Usta 'Evet' dediğimizi ilçe ilçe anlattık .
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
mimart

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Parti binasında gerçekleşen ziyarette Kamber ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunan Usta ve Tekin, partide bulunan vatandaşlara da referandum ile ilgili bilgiler verdi. 

Kavak İlçesi'nin daha önce MHP'li belediyecilik hizmeti ile tanıştığını ifade eden Tekin, "Geçen haftalarda ilçemizde kongremizi tamamladık. Kongremizde dinamik ve çalışkan bir yönetim oluştu. Bu yönetim Kavak'ta 2019 yılında tekrar MHP'yi iktidar yapmak için canla başla çalışacak. Bizlerde il teşkilatımız olarak her türlü desteği verecek ve Kavak'ın burçlarına MHP sancağını dikmek için her türlü gayreti göstereceğiz" dedi. 

Partide vatandaşlar ile buluşan MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, ise şunları söyledi; "Önümüzde bir referandum süreci var. Bu süreçte son haftaya girildi. Pazar günü vatandaşlarımız sandığa gidecek ve bir tercih yapacak. Bizler neden 'Evet' dediğimizi ilçe ilçe anlattık ve anlatmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın tercihi ne olursa olsun önemli olan ülkemiz, devletimiz ve milletimiz olmalıdır" dedi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Terme Belediyesi engellilere el uzatmaya devam ediyorÖnceki Haber

Terme Belediyesi engellilere el uzatmaya...

AKCAGÖZ SALIPAZARI’NDA ‘UYANIK OLMAK ZORUNDAYIZ’Sonraki Haber

AKCAGÖZ SALIPAZARI’NDA ‘UYANIK OLMAK ZOR...

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek
Sıcak Hava Hayati Risk Taşıyor