ÜMİT ÖZAT'TAN PUAN SİLME YORUMU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÜMİT ÖZAT'TAN PUAN SİLME YORUMU
Abone ol
Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, “Puanımız silinirse, benim oyuncularım çıkar ve gerekeni yaparlar” dedi.
mimart

Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, “Puanımız silinirse, benim oyuncularım çıkar ve gerekeni yaparlar” dedi. 


Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, hafta sonu 19 Mayıs Stadyumu'nda karşılaşacakları Şanlıurfaspor maçı öncesinde Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'nde bir basın açıklaması yaptı. Özat, basın açıklamasında hafta sonu oynanacak karşılaşma ve puan silme cezası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Şanlıurfaspor maçının zannedildiği gibi kolay geçmeyeceğinin altını çizen Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, “Şanlıurfaspor’un Göztepe’yi yenmesini isterdim açıkçası. Dördüncü maçlarını oynayacaklar ve galip gelmek için her şeylerini ortaya koyacaklar. Özellikle ön tarafları iyi oyunculardan kurulu bir takım. Puan durumuna bakıp kimse farklı değerlendirmesin. Adana Demirspor ve Karşıya takımından farklı bir takım olmadığını burada oynayacağımız maçta göreceğiz. Bizler seyircimizin önünde ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Koyduğumuz hedefler doğrultusunda, her maç 2 puan hedefi doğrultusunda bu maçtan alacağımız 3 puan bizi her maç alacağımız 2 puan hedefine denk getirecektir. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Seyirci avantajımızı da kullanıp maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

TAKIMIN KEMİK BİR KADROSU VAR”
Takımın kemik bir kadrosu olduğunu belirten kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü Özat, “Yavaş yavaş kadromuzun 7-8 oyuncusunu herkes sayabiliyor artık. Onun dışında 1 veya 2 oyuncuyla ilgili maçtan önce karar verme durumumuz olabilir. Onları da yardımcılarımızla konuştuktan sonra karar vereceğiz. Her takımın bir omurgası vardır. Bir takımın 7-8 kişilik bir omurgası var. Diğerleri girip çıkar. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz. Hem oynamayan oyuncuların oyun dakikalarını yükseltmek, hem de maç eksiklerini azaltmak adına oyuncuları bu şekilde hazırlamak istiyoruz. Bu doğrultuda bir rotasyon olabilir” şeklinde konuştu.



“PUANIMIZ SİLİNİRSE OYUNCULARIM ÇIKAR VE GEREKENİ YAPARLAR”
Mali kriterlere uyulmadığı gerekçesiyle Samsunspor’a verilen puan cezasını değerlendiren Özat, “Bu konu çok önemli bir konu. Geçen sene de böyle bir sıkıntı ile karşılaşmış kulübümüz. Bu sene de böyle bir puan silme cezası olmuş ama daha netleşmemiş. Tahkime başvuracağız. Oradan gelecek cevabı bekliyoruz. Burada o haklı bu haksızdan ziyade, benim için önemli olan, sezon başında kendimize koyduğumuz bir puan hedefi vardı. Onun içerisinde mutlaka kayıplarda olacaktı. Bunları da o kayıplardan biri sayacağız. Önemli değil, 12 puana kadar yolu var. Bizim hedefimiz ligi 60’ın üzerinde bir puanla tamamlamak. Ama umarım ki bu puanımız da silinmez. Puanımız silinirse de benim oyuncularım çıkar gerekeni yaparlar. O kaybı telafi ederler. Sezon başında benim hedeflerimde 18-22 maç arasında bir galibiyet sayısı vardı. 6 maç kaybetme şansımız vardı. 12 puan 4 maça denk geliyor. Ha 4 maç mağlup olmuşsunuz, ha puanlarınız silinmiş. 12 puana kadar yolu var. Benim için bir sorun yok. Oyuncularım için de sorun yok. Sahada çok daha iyi konsantre olup gereğini yapacağız” açıklamalarında bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsun'da kaza 3 yaralı!Önceki Haber

Samsun'da kaza 3 yaralı!

Yağmur altında teröre tepki konvoyuSonraki Haber

Yağmur altında teröre tepki konvoyu

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek
Sıcak Hava Hayati Risk Taşıyor