TERME ÖRNEK OLUYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TERME ÖRNEK OLUYOR
Abone ol
​​​​​​​Terme Belediyesi 'Sıfır Atık' hedefine ulaşabilme adına başlattığı çalışmalara ve yeni projeler üretmeye devam ediyor.
mimart

Sıfır Atık Projesi çalışmaları Terme'de her geçen gün yaygınlaşıyor. Bu kapsamda Terme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 'Sıfır Atık' hedefine ulaşabilme adına başlattığı çalışmalara pandemiye rağmen aksatmadan ve hız kesmeden devam ediyor.

SIFIR ATIK HEDEFİNE ULAŞILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın öncülüğünde başlatılan 'Geri Dönüşüm Seferberliği kapsamında ilçe genelinde 50 yeni atık pil kutusu yerleştiren Terme Belediyesi, 'Sıfır Atık' hedefine ulaşabilme adına başlattığı çaışmalara ve yeni projeler üretmeye devam ediyor.

Terme Belediyesi, Ambalaj atığı konteyneri, atık yağ bidonu, atık pil kutusu, tekstil kumbarası gibi geri dönüşüm ekipmanlarının ilçe genelinde sayısını artırıyor.

PROJEYE DESTEK ARTARAK SÜRECEK

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen 'Sıfır Atık Projesi'ne tam destek veren Terme Belediyesi olarak, geri dönüşüm alanında örnek belediye olmayı hedefliyoruz. Gelecek nesillere daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir çevre bırakmak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla bu projeye büyük önem veriyoruz. İlk olarak 50 adet yerleştirilen atık pil geri dönüşüm kutularının sayısının önümüzdeki dönemde daha da arttırılarak projenin tüm ilçede hayata geçireceğiz"

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SİLAH KAÇAKÇILIĞI!19 GÖZALTIÖnceki Haber

SİLAH KAÇAKÇILIĞI!19 GÖZALTI

BAŞKONSOLOS SALIPAZARI’NDASonraki Haber

BAŞKONSOLOS SALIPAZARI’NDA

Yorum Yazın

Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir
Ömer Minuz: “Bayramlar Gönülleri Birleştirir”
MHP’li Düzenli’den Birlik Ve Beraberlik Vurgusu
Kaymakam Beyazıt’tan Bayram Mesaisi
Başkan Karaca’dan Kurban Bayramı Mesajı
Salıpazarı’nda Göçük: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Salıpazarı’nda Tarım Ve Hayvancılık Toplantısı