“Terme için güzel şeyler yapabiliriz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Terme için güzel şeyler yapabiliriz”
Abone ol
Terme Platformu ikinci toplantısını Terme’de yaptı
mimart

Terme için hazırlanan projelere hızlı çözümler oluşturabilmek adına “Terme için yapabileceklerimiz var” söylemi ile bir araya gelen Türkiye’nin farklı şehirlerinde yaşayan, Kamu ve İş dünyasında yöneticilik yapan Termeliler tarafından kurulan Terme Platformu ikinci toplantısını Terme’de yaparak, Terme ilçesinde incelemede bulundu.

Geçtiğimiz ekim ayında Ankara’da yapılan toplantı ile kurulan Terme Platformu ikinci toplantısını Terme ilçesinde gerçekleştirdi. Termede yetişen Terme’de ve Terme dışında ikamet eden değerlerin bir araya gelmesi ve Terme için hazırlanan projelere destek ve çözümünün hızlanması adına katkı sağlamak için kurulan Terme platformu ikinci toplantısını Terme’de yaptı.

Kamu kurumlarında ve iş dünyasının farklı kademelerinde yer alan Termeliler tarafından kurulan platform üyeleri Terme ilçesinde hafta sonu çeşitli toplantılar yaparak temaslarda bulundu. Terme ilçesinde katkı sağlamak adına kurulan platformun başkanlığını ise Sayıştay Onursal Daire Başkanı Nurşen Yapıcı yapıyor.

Hafta sonu yapılan programlarda konuşma yapan Nurşen Yapıcı amaçlarının Terme’ye katkı sağlamak olduğunu belirtti. Yapıcı, “Hep birlikte terme için güzel şeyler yapabileceğimize inandığımız için bu yola çıktık. Bağımız, zamkımız gönül bağı, Terme sevgisi. Hiçbir platform üyemizin bir beklentisi yok. Üyelerimiz bizde olanı vermek için bu platforma katıldı. Hafta sonu Terme ilçesinde temaslarda bulunduk ve Termeli ama uzakta yaşayanlar olarak Terme’yi daha yakından tanıma fırsatı edindik” şeklinde konuştu.

Platform üyeleri Terme Belediyesi tarafından hazırlanan programla Terme’nin doğal güzellerinin yanı sıra ilçe yapılan çalışma ve yatırımları yerinde ziyaret ederek inleme fırsatı buldu.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Terme platformunun çok değerli kişilerden oluştuğunu ve Terme’ye katkı sağlamak adına güzel işler yapacağına inancının tam olduğunu belirterek, “Ekim ayında Ankara’da içinde Termemizin yetiştirdiği birçok değerin yer aldığı bir platform yola çıktı. Ankara’da bürokrasinin üst kademelerindeki Termeli hemşerilerimiz, Termeli iş adamlarımız bir araya gelerek, Terme için bizde bir şeyler yapalım dediler ve bu platformu oluşturdular. Bizde içinde yer aldık. Termemiz için her nerede üretilirse üretilsin Terme’ye katkı sağlayacağına inandığımız projelerin daha hızlı hayata geçmesi adına neler yapabilir Ankara’da, İstanbul’da platform bu amaçla çalışacak. Platform üyeleri ile birlikte Terme’de çeşitli toplantılar yaparak yaptığımız programla Platform üyelerine Terme’yi anlatma şansı bulduk. Terme için çalışacak bu platforma Destek veren herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HASTANEYE SİLAHLA GİRMEK İSTERKEN YAKALANDI.Önceki Haber

HASTANEYE SİLAHLA GİRMEK İSTERKEN YAKALA...

Sebze yiyin hastalıklardan korununSonraki Haber

Sebze yiyin hastalıklardan korunun

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek
Sıcak Hava Hayati Risk Taşıyor