Sözleşmeli Personel Alımı Mahkemelik Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sözleşmeli Personel Alımı Mahkemelik Oldu
Abone ol
Samsun İlkadım Belediye Meclisi'nde 70 sözleşmeli personel alımı ile ilgili onaylanan gündem maddesine, AK Parti Meclis Üyeleri "yürütmeyi durdurma" istemiyle dava açtı.
mimart

Geçen aybaşında İlkadım Belediyesi'nde çalışmak üzere 70 sözleşmeli personel alımı için belediye meclisinde oylama yapıldı. AK Parti ve bazı MHP'li meclis üyelerinin oylamada ret vermesine rağmen çoğunluğu bulamamış ve sözleşmeli personel alımı gündem maddesi meclisten geçti.

AK Parti Grup Başkanvekili Serkan Akyüz, meclis üyelerine akrabalarının işe alınması ile ilgili sözler verildiğini ifade ederek, "Biz kapalı kapılar ardında yapılan gizli pazarlıklara alet olmayacağız. Pis kokulu işlerin içinde olmayacağız. Bize gönderilen gündem bir tane ek gündemlerle oylamaya sunulan 3 tane. Neyin ne olduğunu bilmiyoruz. Keşke bize İlkadım Belediyesi ile ilgili olarak ortaya atılan yolsuzluklar hakkında da açıklamalarda da bulunabilseniz" şeklinde konuştu.

AK Parti Meclis Üyesi Köroğlu, "70 kişinin isim listesi gelseydi daha doğru olurdu. Sözleşme yapılan kişilerle ilgili belediye başkanı dahil, meclis üyeleri dahil birinci dereceyi bırak ikinci derece dahi meclis görüşmesinde oylamada dışarıya çıkmalı oylama buna göre yapılır. Ama burada bakıyoruz bütün belediyenin tanışları buraya girecek gibi. Burada kadroda isim belirtilmeyerek daha sonra isimler tanımlanacak, hülle yolu ile bu iş karşıya geçmiş olacak. Ben buradan uyarıyorum, bu işin sonucu ağır olur" dedi.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin ise İlkadım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sayın İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş bakalım sözleşmeli personelleri kimlere peşkeş çekeceksin" dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Salıpazarı Hayvan Pazarı KapatıldıÖnceki Haber

Salıpazarı Hayvan Pazarı Kapatıldı

Karacaören Kırsal Turizmin Gözbebeği OlacakSonraki Haber

Karacaören Kırsal Turizmin Gözbebeği Ola...

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek
Sıcak Hava Hayati Risk Taşıyor