SAMSUN’DAN SALIPAZARI’NA HAYVANLAR İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SAMSUN’DAN SALIPAZARI’NA HAYVANLAR İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER
Abone ol
​​​​​​​Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği üyeleri Samsun’dan Salıpazarı’na hayvanlar için pedal çevirdi.
mimart

Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği Samsun’dan yola çıkarak ilçe ilçe sokak hayvanlarına mama bıraktı.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde AB Birliği Sivil Düşün Programı desteği ile hazırlanan "Boncuk Seni Bekler" Projesi kapsamında Salıpazarı İlçesi'ne gelen Dernek Üyeleri ilçede sokak hayvanlarına mama bıraktı. Dernek üyelerini 15 Temmuz Meydanında Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül bisikleti ile karşıladı.

Başkan Akgül, duyarlı davranışlarından dolarından dolayı Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği üyelerine teşekkür etti. Akgül, ““4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü aynı dünyada birlikte nefes alan tüm canlıların yaşam hakkına dikkat çekip, farkındalık oluşturmak için çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu günde Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği üyeleri Samsun’dan bisikletleri ile pedal çevirerek İlçemize kadar geldiler.

Yaşadığımız dünya ve hayatımız, hayvanlara göstereceğimiz sevgi ve hoşgörü ile daha da güzelleşecektir. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle ülkemizde ve dünyada, tüm canlılara karşı daha da sorumlu davranan nesillerin yetişmesini temenni ediyorum”dedi.

Salıpazarı’ndaki etkinliğe Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği Atakum, İlkadım, Canik, Dikbıyık, Çarşamba ve Salıpazarı üyeleri katıldı.Üyeler misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanı Halil Akgül’e teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KAÇIRDIĞI OTOBÜSE YETİŞMEK İSTERKEN CANINDAN OLDUÖnceki Haber

KAÇIRDIĞI OTOBÜSE YETİŞMEK İSTERKEN CANI...

TRAFİĞE “AKILLI” ÇÖZÜMSonraki Haber

TRAFİĞE “AKILLI” ÇÖZÜM

Yorum Yazın

Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir
Ömer Minuz: “Bayramlar Gönülleri Birleştirir”
MHP’li Düzenli’den Birlik Ve Beraberlik Vurgusu
Kaymakam Beyazıt’tan Bayram Mesaisi
Başkan Karaca’dan Kurban Bayramı Mesajı
Salıpazarı’nda Göçük: 1 Kişi Hayatını Kaybetti