Samsun'da 3 ilçede 'Yol' isyanı!..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsun'da 3 ilçede 'Yol' isyanı!..
Abone ol
Samsun'un Salıpazarı, Vezirköprü ve Ayvaçık ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, bozuk yollara isyan etti.
mimart

Samsun'un Salıpazarı, Vezirköprü ve Ayvaçık ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, bozuk yollara isyan etti.

Salıpazarı, Vezirköprü ve Ayvacık ilçelerinde yaşayan vatandaşlar samsunhaber.tc'ye gönderdikleri 'bozuk yol fotoğrafları' ile isyanlarını dile getirdi.

5 AYDIR BİTMEYEN YOL

Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde yaşayan bir vatandaş Ayvacık-Hapan Boğazı arasındaki yola değinerek, "Bu yol 35 köyün anayolu. Yaklaşık olarak 5 ay öncesinde 13 kilometrelik yol genişleme çalışması yapılacak diyerek başlanıldı. 3 ayda sadece 5 kilometrelik yol çalışması yapıldı. Daha sonrasında iş makineleri buradan uzaklaşıp gitti. Şuanda durum bu şekilde yetkililerden acil yardım bekliyoruz" iddiasında bulundu.

SALIPAZARI'NDAN İSYAN: ÇİZMEYLE Mİ GEZELİM?..

Salıpazarı İlçesi'nde yaşayan bir vatandaş ise Orta Mahalle Musa Küçükkurt Caddesi'nde bulunan bir yolla ilgili tepki göstererek, "Salıpazarı'nın son hali bu şekilde. Biz sanki köyde yaşıyoruz. Rezillikten başka bir şey değil bu. Artık çizmeleri giyip öyle mi gezeceğiz" ifadelerini kullandı.

VEZİRKÖPRÜ'DE 10 BİN KİŞİ YOLDAN DERTLİ!..

Samsun'un Vezirköprü ilçesi Çorakdere, Belalan, Susuz, Darıçay ve diğer bölge köylerinin yollarından vatandaşlar dertli. Yıllardır ilgili makamlara dilekçe gönderdiklerini belirten vatandaşlar şunları söyledi:

 

"Yaklaşık olarak 10 bin nüfusa giden bir ana yol burası. Muhtarlıklar ile koordineli olarak imza topladık. Kaymakamlıktan Valiliğe, Vezirköprü Belediyesi'nden Büyükşehir'e dilekçe gönderdik. Vezirköprü'ye 70 kilometre uzaklıktayız. Vezirköprü-Durağan yoluna 35 kilometre mesafedeyiz. Yollarımız kötü durumda. 15 kilometreyı 1 buçuk saatte gidiyoruz. Bizim sesimizi de duyun."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇARŞAMBA... 6 TORBACI GÖZALTINA ALINDI!..Önceki Haber

ÇARŞAMBA... 6 TORBACI GÖZALTINA ALINDI!....

Başkan Akgül'den Muhtarlar Günü mesajıSonraki Haber

Başkan Akgül'den Muhtarlar Günü mesajı

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek
Sıcak Hava Hayati Risk Taşıyor