
Salıpazarı Futsal Yıldız Erkekler şampiyonasında Gökçeli Ortaokulu birinci olarak ilçemizi ilde yapılacak olan finallerde temsil etmeye hak kazanan son okul oldu.

Salıpazarı Futsal Yıldız Erkekler şampiyonasında Gökçeli Ortaokulu birinci olarak ilçemizi ilde yapılacak olan finallerde temsil etmeye hak kazanan son okul oldu.
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Salıpazarı Okul Sporları müsabakaları Salıpazarı Şehir Stadı ve Çim Saha ve Kapalı Spor Salonu'nda yapılan finaller ile tamamlandı.
Son yapılan futsal yıldız erkekler şampiyonası sonunda tüm maçlarını kazanan Gökçeli Ortaokulu şampiyon olurken, ikinciliği Avut Ortaokulu, üçüncülüğü Yavaşbey Ortaokulu ve dördüncülüğü de Bereket Ortaokulu elde etti.

Şampiyona sonrası kazanan takım ve hocalarına kupa ve madalyaları verildi. Ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Sağlam, Şube müdürleri, okul yöneticileri ile veliler katıldı.
İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fatih Sağlam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile beraber önümüzdeki zamanlarda tüm ilk, orta ve lise düzeylerinde satranç, atletizm ve masa tenisi şampiyonaları ile yılı tamamlamayı planladıklarını belirtti. Sağlam, üç aylık süreç sonunda ilçemizi temsil etmeye hak kazanan şampiyon okulları şu şekilde belirtti: Futbol Minik erkeklerde İmam Hatip Ortaokulu, Futbol Yıldız Erkeklerde Bereket Ortaokulu, Futsal Yıldız Erkeklerde Gökçeli Ortaokulu, Basketbol Yıldız Kızlarda Yavaşbey Ortaokulu Futbol Genç Erkeklerde Hasan Çelebi ÇPAL


























Yorum Yazın