Salıpazarı’ndan Afet Bölgesine 200 Ton Odun

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
 Salıpazarı’ndan afet bölgesine yardımlar devam ediyor.
mimart

Salıpazarı Kaymakamlığı ve Salıpazarı Belediyesi koordinesinde, deprem bölgesine yaklaşık 200 ton yakacak odun gönderildi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen yıkıcı depremlerden etkilenen 10 ildeki kişilerin ısınma ihtiyacının karşılanması için çalışma başlatıldı.

İlçe belediyesince yapılan anonslarla da yakacak ihtiyacı olduğu duyuruldu. Gönüllüler, belediye, polis, jandarma ve eğitimciler, el ele vererek, deprem bölgesinde ısınma ihtiyacının karşılanması için seferber oldu.

Gönüllü vatandaşlar, pat-pat, traktör, kamyonet, kamyon, minibüs ve otomobilleri ile yardım toplama merkezine odun getirdi. Kesimi yapılan odunlar doğranarak çuvallara konuldu. Tırlara yüklenen yaklaşık 200 ton odun ve yakacak malzemesi deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, depremin yaşandığı ilk günden itibaren Salıpazarı Kaymakamı Sayın Burak Öz’le birlikte koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Bundan önce 6 yardım tırımızı Elbistan’a gönderdik. Bu günde bölgede yakacak ve ısınma ihtiyacı olduğunu vatandaşlarımıza duyurduk. Hepsinden Allah razı olsun. Çok kısa bir sürede tonlarca odunu el birliği ile hazır hale getirdik. Bu günde tırlara yükleyerek afet bölgesine gönderiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Salıpazarı’nda yüksekler kar altındaÖnceki Haber

Salıpazarı’nda yüksekler kar altında

Minik Yüreklerin Mektupları AğlattıSonraki Haber

Minik Yüreklerin Mektupları Ağlattı

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek
Sıcak Hava Hayati Risk Taşıyor