Salıpazarı’nda Üreticiye Fide Desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Salıpazarı’nda Üreticiye Fide Desteği
Abone ol
Samsun'da kırsal bölgelerde yaşayan tarım üreticilerine, gelir artırıcı çalışmalar kapsamında Trabzon hurması fidesi dağıtılıyor.
mimart

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kırsal bölgelerde yaşayan üreticilere gelir kaynaklarının artırılması için Salıpazarı, 19 Mayıs ve Vezirköprü'de antioksidan değeri yüksek 1840 Trabzon hurması fidesi dağıtılacak.

Proje kapsamında Salıpazarı'nda ilk etapta 700 fide üreticilere verildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, üreticilerin gelir kaynaklarını yükselmek için Samsun'da yaban mersini, ahududu, aronya gibi yüksek katma değerli ürünleri kent tarımına kazandırdıklarını belirtti.

Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Ali Korkmaz ise Trabzon hurmasının katma değeri ve antioksidan değerinin çok yüksek özel bir bitki olduğuna dikkati çekti.

Fide dağıtım programına Salıpazarı Kaymakamı Burak Öz, Samsun Tarım İl Müdürü İbrahim Sağlam, Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Dr. Ali Korkmaz, Salıpazarı Belediye Başkan Vekili İbrahim Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman, Tarım İlçe Müdürü Niyazi Özdal, Salıpazarı Ziraat Odası Başkanı Zafer Ersoy, YEG Salıpazarı Başkanı Hakan Şahin ve üreticiler katıldı.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Salıpazarı Yolunda Kaza!Önceki Haber

Salıpazarı Yolunda Kaza!

Kalp Krizi Geçiren Sürücü Kaza Yaptı!Sonraki Haber

Kalp Krizi Geçiren Sürücü Kaza Yaptı!

Yorum Yazın

Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir
Ömer Minuz: “Bayramlar Gönülleri Birleştirir”
MHP’li Düzenli’den Birlik Ve Beraberlik Vurgusu
Kaymakam Beyazıt’tan Bayram Mesaisi