Salıpazarı'nda Sandıklar yeniden sayılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Salıpazarı'nda Sandıklar yeniden sayılıyor
Abone ol
Genel seçim sonuçları Türkiye'nin dört bir tarafında belli olmasına rağmen Samsun'da AK Parti ve MHP arasında yaşanan 'milletvekili kim olacak?' krizi tırmanıyor.
mimart

AK Parti ve MHP Samsun'da hareketli saatler yaşanıyor. Samsun'da 6. vekili çok az br oy farkıyla kaçıran AK Parti Samsun il teşkilatı konuyu yargıya taşıdı. 

İTİRAZLAR KABUL EDİLDİ 

Samsun'da dün ve bugün seçim sonuçlarına itiraz eden AK Parti İl Başkanlığının itirazları Kavak, Salıpazarı, Çarşamba ve Terme'de kabul edilirken, Ladik ve Havza'da reddedildi. İlkadım ve Canik ilçelerinde ise sandıkların yeniden saylıp sayılmayacağı yarın karara bağlanacak. AK Parti'nin yaptığı itirazda Samsun'da 18 bin geçersiz oyun oluştuğu ve bu sayının çok yüksek olduğu gerekçesiyle itirazların bu yönde yapıldığı belirtilirken, MHP Samsun İl Başkanlığı ise seçim sonuçlarının MHP lehine sonuçlandığı ve itiraz edilen sandıklarda MHP oylarının daha arttığı söylendi. 

SON VEKİL KİMİN OLACAK? 

AK Parti 6.Sıra Milletvekili Adayı Kamuran Özden ve MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Edis arasında yaşanan seçim yarışının sonucunu hakim kararının belirleyeceği yarışta, MHP il Başkanı Ömer Süslü, sandıkta galip gelemeyen zihniyetin masa başında kazanmak istediği seçimleri sıkı bir şekilde takip ettiklerini ve itirazların sonucu değiştimeyeceğini söyledi. Süslü;'Bunun adı pişmiş aşa su katmaktır.' dedi. AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ise yurt dışından gelen oylar ve geçersiz oyların sayılmasıyla birlikte 6. vekilin AK Parti'nin olacağını belirtti.

 

SAMSUN HABER TC


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ak Parti İtiraz etti.Önceki Haber

Ak Parti İtiraz etti.

Ak Partinin 92 oyu gitti.Sonraki Haber

Ak Partinin 92 oyu gitti.

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek
Sıcak Hava Hayati Risk Taşıyor