MHP Samsun’dan anlamlı etkinlik!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Samsun’dan anlamlı etkinlik!
Abone ol
MHP Samsun İl Başkanlığı, Kızılay Haftası nedeniyle ‘ Yardımseverlik Kanımızda Var’ sloganı ile kan bağışı organizasyonu düzenledi.
mimart

Kızılay Haftası nedeniyle kan bağışında farkındalık oluşturmak amacıyla Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından ‘Kan Bağışı’ organizasyonu yapıldı. MHP İl binasında gerçekleştirilen organizasyona MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, MHP’li meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

BU BİR İNSANLIK VAZİFESİ 
Vatandaşları kan verme konusunda duyarlı olmaya davet eden Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, “MHP Samsun İl Teşkilatımızın kampanyası çerçevesinde bizde kan vermeye geldik. Kızılay mensupları çok güzel bir ortamda, son derece ilgili bir şekilde kan alma işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Arkadaşlarımızın da yoğun bir ilgisi var. Bütün vatandaşlarımızı kan verme konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz. Her şeyden önce kendi sağlıkları açısından çok önemli. Kan yapılamayan tek madde belki de. O yüzden çok ihtiyaç sahibi olan insanlar var. Kan vererek hayat kurtarma imkanımız olacaktır. Vatandaşlarımızın bu tür kampanyaları destek vermesini ve kampanya olmayan zamanlarda da Kızılay’a giderek kan vermelerini tavsiye ediyoruz. Bu bir insanlık vazifesidir” dedi.

‘HER KAN BİR CAN’ 
Böyle bir etkinlikle toplumsal farkındalık yapmayı hedeflediklerini belirten MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Ülkemizde kan ihtiyacından dolayı hayatını kaybeden birçok insana katkı sağlayabilmek adına ‘Her Kan Bir Can’ sloganıyla bir kan bağışı kampanyası düzenledik. Bu şekilde sosyal bir etkinlik yaparak toplumsal farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Böylece tüm vatandaşlarımızı düzenli bir şekilde kan bağışı yapmaya da davet ediyoruz” diye konuştu.

KAN ACİL DEĞİL SÜREKLİ BİR İHTİYAÇTIR 
Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş ise, “Memleketin dört bir yanından gelip tedavi görmeye çalışan insanlara en acil durumlarda el uzatan Türk Kızılay’ına her dönem kan bağışında bulunmak gerekiyor. Bugün de böyle anlamlı bir kampanya başlatan MHP Samsun İl Başkanlığı’na destek olmak için biz de Ülkü Ocakları olarak buradayız. Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Vatandaşlarımızı da destek olmaya davet ediyoruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ayvacık-Taşova yolu yapılmayı bekliyorÖnceki Haber

Ayvacık-Taşova yolu yapılmayı bekliyor

Çarşamba'da son dakika: Canına kıydı! Sonraki Haber

Çarşamba'da son dakika: Canına kıydı!

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek
Sıcak Hava Hayati Risk Taşıyor