MHP İLÇE BAŞKANI BİRCAN MEKÂNIN CENNET OLSUN BAŞBUĞUM

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP İLÇE BAŞKANI BİRCAN MEKÂNIN CENNET OLSUN BAŞBUĞUM
Abone ol
MHP Salıpazarı İlçe Başkanı İsa Bircan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in ölümünün 23. Yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı.
mimart

İsa Bircan yaptığı yazılı açıklamada “Milliyetçi Hareket Partimiz ve Ülkü Ocaklarımızın kurucusu, Türk Dünyası’nın bilge lideri Başbuğ Alparslan Türkeş’i aramızdan ayrılışının 23’nci yıl dönümünde sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Yaşamının her anını, Türk milliyetçiliğine adamış olan büyük devlet ve dava adamı merhum Alparslan Türkeş’i kaybetmenin acısını halen yüreğimizde hissediyoruz. Büyük bir vatan sevdalısı Başbuğumuz Alparslan Türkeş, her zaman ülke çıkarlarını ön planda tutarak gelecek seçimler yerine, gelecek nesilleri düşünerek hareket etmiştir.

Türkiye ve Türk dünyası liderini ve Başbuğunu kaybetmenin üzüntüsünü yüreğinde hala taşımaktadır. Eserleri, öğretisi ve ideolojisi her geçen gün güçlenerek yarınlara aktarılmakta bu uğurda hiç bir fedakârlıktan kaçınılmamaktadır.

O Ülkücü Türk gençliği için örnek bir milliyetçi yol gösterici ve ideal dava adamıydı. Kısaca O Ülkücü Türk gençliğinin efsanevi lideri Başbuğ Alparslan Türkeş’tir. Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ’i vefatının 23.yıldönümünde rahmet, minnet ve dualarla anıyoruz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
31 ŞEHRE GİRİŞ ÇIKIŞ YASAKÖnceki Haber

31 ŞEHRE GİRİŞ ÇIKIŞ YASAK

TARTIŞTIĞI BABASINI AV TÜFEĞİYLE ÖLDÜRDÜSonraki Haber

TARTIŞTIĞI BABASINI AV TÜFEĞİYLE ÖLDÜRDÜ

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek
Sıcak Hava Hayati Risk Taşıyor