Köktaş; 'Artık Eğilip Bükülmüyoruz'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Köktaş; 'Artık Eğilip Bükülmüyoruz'
Abone ol
Samsun AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş; 'Bugün Türkiye'nin Cumhurbaşkanı, Başbakanı, 3 Kasım 2002 öncesindeki merhum Başbakan Bülent Ecevit'in Washington'a gidip ABD Başkanı Clinton'un karşısında durduğu gibi durmuyor' dedi.
mimart

Samsun AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş; 'Bugün Türkiye'nin Cumhurbaşkanı, Başbakanı, 3 Kasım 2002 öncesindeki merhum Başbakan Bülent Ecevit'in Washington'a gidip ABD Başkanı Clinton'un karşısında durduğu gibi durmuyor' dedi. 

İlkadım İlçe Başkanlığı'nın 64. Danışma Meclisi Toplantısı İlkadım Belediyesi Yıldıray Çınar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. 

Toplantıya AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Hasan Basri Kurt, AK  Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İl Başkan Yardımcısı Salih Çelik ve Hikmet Yücebaş, İlkadım İlçe Teşkilat Ana Kademe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Keskin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Toplantıda gündeme dair konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, şunları söyledi: "Sözlerime başlamadan önce bugün burada güven içinde toplantılarımızı yapıyor, birbirimize söyleyecek sözlerimizi ifade edebiliyorsak bunu borçlu olduğumuz tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, ailelerine tekrar başsağlığı ve sabırlar, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. 

Bu topraklar üzerinde hep birilerinin gözü, hedefleri var. Türkiye bugün terörle bu kadar yüz yüze gelmişse, bu güçlenen, bölgesinde söz sahibi olan Türkiye'nin, sadece 78 milyon Türkiye Cumhuriyeti toprakları içerisinde yaşayan insanların değil bütün coğrafyanın umudu olan Türkiye'nin, ortaya çıkmasından dolayı malesef rahatsız olan bir çok ülkeler var, bunun sıkıntısını yaşıyoruz. 

Dün bize diz çöktürmüşlerdi, bizden istediklerini alıyorlardı, kafamıza vurup elimizdeki avucumuzdakini alıyorlardı, ama bugün Türkiye'nin elinden hiç bir şey alınmıyor. Bugün Türkiye'nin Cumhurbaşkanı, Başbakanı, 3 Kasım 2002 öncesindeki merhum Başbakan Bülent Ecevit'in Washington'a gidip ABD Başkanı Clinton'un karşısında durduğu gibi durmuyor.

Bugün öyle bir Başbakan yok. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım var. 

Onun için bizim kutlu mücadelemiz, bayrağımızın inmemesi, ezanların dinmemesi, ülkemizin bekası için hedeflerimize varana dek devam edecek.

 

YENİ BİR SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ ŞART

Fakat bu hedeflerimize de varmamız için ülkemizin farklı bir sistem ve yönetim anlayışına geçmek zorunda, çünkü artık bu gömlek bu bedene uymuyor.  Ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacak olan sistem, hangi sistemse biz bunu kurmaya mecburuz. Bu ülkenin hedeflerine ulaşması, bir daha koalisyonların yaşanmaması, bir daha FETÖ denen hain terör örgütlerinin türememesi için, bir sistem değişikliğine gitmemiz gerekiyor.

Bunların hepsini yaşamadık mı? yaşadık! ülkemize verdiği zararları görmedik mi? gördük. İşte bunların bir daha yaşanmaması adına ne denirse densin bir sistem değişikliğine gidilmesi gerektiğini görüyoruz. İlerlemiş bütün ülkelere bakarsanız çoğunun hangi sistemlerle ilerlediğini çok iyi görürsünüz. 

KARARLI EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

İlimizde gerçekleştirdiğimiz programlarımızın ardından gittiğimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çalışmalarımız kapsamında yargısal düzenlemeler, reformlar, iş hayatını kolaylaştıracak kanunlar,  yatırımların ve projelerin hızlandırılması, istihdamın artılıp, ihracatın daha da yukarılara çıkarılması için bir çok çalışmaları gece gündüz demeden muhalefet partilerin engelleme mücadelelerine rağmen çalışarak milletimizin hizmetine sunuyoruz. Bu noktada mecliste kararlı bir grubumuz var. Kararlı adımları emin adımlarla atmaya gayret gösteriyoruz. 

Bu düşünceler içinde toplantımızın sonuçları itibariyle hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." diye konuştu. 

 

Toplantı konuşmaların ardından sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KAZAN VADİSİNDE ÇATIŞMA!..SALIPAZARILI ASKER YARALANDI!..Önceki Haber

KAZAN VADİSİNDE ÇATIŞMA!..SALIPAZARILI A...

Salıpazarı'nda Elektrik Kesintisi...Sonraki Haber

Salıpazarı'nda Elektrik Kesintisi...

Yorum Yazın

Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir
Ömer Minuz: “Bayramlar Gönülleri Birleştirir”
MHP’li Düzenli’den Birlik Ve Beraberlik Vurgusu
Kaymakam Beyazıt’tan Bayram Mesaisi