Kavak'ta Karla Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kavak'ta Karla Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor
Abone ol
Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollara Kavak Belediyesi ekipleri anında müdahale ediyor.
mimart

Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollara Kavak Belediyesi ekipleri anında müdahale ediyor.  

İlçe merkezinde 6 mahallesi ve kırsalda köy iken mahalle statüsüne dönüşen 85 köyü bulunan Kavak'ın köylerinde kendine bağlı mahalleleri ile birlikte toplamda 159 mahallesi bulunuyor. Yoğun kar yağışının başlaması ile birlikte ekipler ile kriz masası oluşturan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yapmış oldukları çalışma ile mahallelerin %90'ının yollarını ulaşıma açtıklarını belirtti.  

 

Samsunda yoğun kar yağışının yaşandığı ilçelerin başında gelen Kavak yapılan çalışmalar ile kardan kapanan yolların anında açılması için tüm ekibini seferber ediyor. Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan Sarıcaoğlu şunları söyledi; "Belediyemize bağlı toplamda 159 mahalle bulunuyor. Bu mahallelerin kardan kapanan yollarını bir anda açmak için ekibimiz ile geliştirdiğimiz strateji sayesinde ekipler sahaya çıktığı andan itibaren kardan kapanan yolların %90'ı aynı anda açılıyor. Ekibimiz 7/24 saat esasına göre çalışmalar yürüttüğü için hiçbir mahallemiz mağdur durumda kalmıyor. Amacımız doğanın bize sunduğu bu güzelliği insanlarımızın tadını çıkarmalarını sağlamak. Çalışmalarımız kesintisiz devam edecek. Hiçbir vatandaşımız mağdur olmayacak" ifadelerinde bulundu.  

Yoğun kar yağışının ilçede devam ettiği süre boyunca ekiplerin sürekli sahada olacağını vurgulayan Sarıcaoğlu, "Belediyemiz yeterli ekip ve donanıma sahip. Tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" açıklamalarında bulundu. 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YEDAŞ ÇALIŞANLARI KAN BAĞIŞINDA BULUNDUÖnceki Haber

YEDAŞ ÇALIŞANLARI KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

‘KALİTELİ ÜRÜN ORTAYA KOYMAK,ÇİN ÇALIŞMALAR SARF ETMEMİZ GEREKİYOR’Sonraki Haber

‘KALİTELİ ÜRÜN ORTAYA KOYMAK,ÇİN ÇALIŞMA...

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek
Sıcak Hava Hayati Risk Taşıyor