İnternet Habercileri Derneği İGF Üyesi Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İnternet Habercileri Derneği İGF Üyesi Oldu
Abone ol
Samsun'da İnternet Habercilerini çatısı altında toplama, birlik ve dayanışma amacıyla kurulan İnternet Habercileri Derneği, Türkiye İnternet Gazetecileri Federasyonu Üyesi oldu.
mimart

Geçtiğimiz aylarda Samsun'da 7 internet haber sitesi'nin ve çalışanlarının bir araya gelmesi ile kurulan İnternet Habercileri Derneği'nin, İnternet Gazetecileri Federasyonu üyelik başvurusu kabul edildi.

Merkezi Bursa'da olan, Denizli'de de temsilciliği bulunan ve Başkanlığını Bursa İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Mesut Demir'in yaptığı İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF), İnternet Habercileri Derneği'nin üyelik başvurunu kabul etti.

Federasyon Başkanı Mesut Demir, İnternet Habercileri Derneği'nin federasyona katılımından duyduğu memnuniyeti belirterek, " İnternet Gazetecileri ve internet haber sitelerinin yasal statüye kavuşması için birlik ve dayanışma içinde olmamızın önemi büyük. İnternet gazeteciliğinin hukuki statüye kavuşması için verdiğimiz mücadele sonrasında İnternet Gazetecilği Yasası TBMM gündemine geldi.

Federasyon olarak TBMM'deki komisyon toplantılarına katılıp düşüncelerimizi ve önerilerimizi aktarıyoruz. Yasanın internet gazetecilerine ağır cezai hükümler getiren ve basın özgürlüğünü engelleyen hükümlerine karşı tepkilerimizi ortaya koymaya ve taleplerimizi dile getirmeye devam edeceğiz.

Yasa tasarısı gelecek hafta Perşembe Günü TBMM Hukuk komisyonunda görüşülecek. Biz de orada olacağız. Son gelişmeler ve yasanın son şekli ile ilgili bilgileri üyelerimizle paylaşacağız. Samsun İnternet Habercileri Derneği artık Federasyonumuzun üyesi oldu. Hayırlı olsun dileklerimi sunuyor, başarılar diliyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Terme’de 5 Mahalleye 19 Milyon Lira YatırımÖnceki Haber

Terme’de 5 Mahalleye 19 Milyon Lira Yatı...

Fındık Bahçesini Seraya Dönüştürerek Çilek Üretimine BaşladıSonraki Haber

Fındık Bahçesini Seraya Dönüştürerek Çil...

Yorum Yazın

Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir
Ömer Minuz: “Bayramlar Gönülleri Birleştirir”
MHP’li Düzenli’den Birlik Ve Beraberlik Vurgusu
Kaymakam Beyazıt’tan Bayram Mesaisi
Başkan Karaca’dan Kurban Bayramı Mesajı
Salıpazarı’nda Göçük: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Salıpazarı’nda Tarım Ve Hayvancılık Toplantısı