
İstanbul'da Salıpazarlılar Büyük Buluşmada Bir Araya Gelecek

İstanbul Samsun Salıpazarlılar Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 15'incisi gerçekleştirilecek olan Piknik Şenliği için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul'da yaşayan Salıpazarlıları aynı çatı altında buluşturacak organizasyon, 28 Haziran 2026 Pazar günü Kemerburgaz Kirazlı Bent Bağcılar Belediyesi Piknik Mesire Alanı 3. Bölge'de gerçekleştirilecek.
Dernek Başkanı Hasan Keskin, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, gurbette yaşayan hemşehriler arasındaki birlik ve beraberliği güçlendirmeyi amaçladıklarını belirterek tüm Salıpazarlıları piknik şenliğine davet etti.
Keskin, "Her yıl büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleştirdiğimiz piknik şenliğimizde hemşehrilerimizle yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayacağız. Salıpazarı kültürünü yaşatmak, dostluklarımızı pekiştirmek ve gelecek nesillere aktarmak adına düzenlediğimiz bu anlamlı organizasyonda tüm üyelerimizi, hemşehrilerimizi ve dostlarımızı aramızda görmek istiyoruz." dedi.
Gün boyu sürecek etkinliklerde halat çekme, yumurta ve çuval yarışmaları gibi çeşitli aktiviteler düzenlenecek. Ayrıca yöresel lezzetlerden Salıpazarı'nın meşhur keşkeği katılımcılara ikram edilecek. Sanatçı konukların sahne alacağı programda müzik ve eğlence dolu anlar yaşanacak.
Başkan Hasan Keskin, "Gelin hep birlikte hasret giderelim, eski dostlukları tazeleyelim ve Salıpazarı'nın güçlü dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koyalım. Büyük Salıpazarlılar Buluşması'nda tüm hemşehrilerimizi aileleriyle birlikte aramızda görmekten onur duyacağız." ifadelerini kullandı.
























Yorum Yazın