Eşinin şehit haberini Samsun'da aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eşinin şehit haberini Samsun'da aldı
Abone ol
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan özel harekatçı komiser Ahmet Çamur’un (46) acılı haberi, Samsun’da ailesinin yanında bulunan eşine verildi.
mimart

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan özel harekatçı komiser Ahmet Çamur’un (46) acılı haberi, Samsun’da ailesinin yanında bulunan eşine verildi. 


Şemdinli-Yüksekova karayolunu iş makineleri ile kapatmaya çalışan PKK’lılara müdahale eden özel harekat polislerine uzun namlulu silahlar ve roketatarla yapılan saldırıda yaralanan komiser Ahmet Çamur, kaldırıldığı Şemdinli Devlet Hastanesi’nde şehit oldu. 


Ahmet Çamur’un şehit olduğu haberi, Samsun’un Atakum ilçesi Mevlana Mahalllesi’ndeki ailesini ziyarete gelen eşi Gökçen Çamur’a (38) emniyet yetkililerince verildi. Eve dev Türk bayrağı asıldı. Gökçen Çamur’un Ankara’da hakimlik yaptığı ve üç kız çocuklarının bulunduğu öğrenildi. 
Bu arada AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da acılı eşe taziye ziyaretinde bulundu.


Bir süre taziyeleri kabul eden şehit eşi Gökçen Çamur, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından uçakla Van’a götürüldü.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ucuz Sony XperiaÖnceki Haber

Ucuz Sony Xperia

Şüpheli çantadan simit çıktıSonraki Haber

Şüpheli çantadan simit çıktı

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek
Sıcak Hava Hayati Risk Taşıyor