ERTUĞRUL SAĞLAM, 5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ERTUĞRUL SAĞLAM, 5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI
Abone ol
TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yılport Samsunspor, tecrübeli teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile 5 yıllık resmi sözleşme imzaladı.
mimart

Nuri Asan Tesisleri'ndeki idman sahasında düzenlenen imza törenine taraftarlar büyük ilgi gösterdi.Sağlam, doğum gününde Yılport Samsunspor'a imza atmanın sevincini yaşadığını söyledi.

"Yarınlar için buradayım"

Yılport Samsunspor'un kendisi ve ailesi için özel bir yeri olduğunu ifade eden Sağlam, şunları dile getirdi:

"Bugün benim için birkaç açıdan özel bir gün. Bugün atacağım imzayla hayatımın bundan sonraki kısmı daha güzel geçecektir. Dünler ve yaşanmışlıklar çok değerlidir. Samsunspor'da dün yaşadıklarım hakikaten çok değerliydi ve çok önemsiyorum. Yarınlar için buradayım. Samsunspor arması altında tarih yazmak, kupa kazanmak için buradayım. Yakın geçmişte 3 Süper Lig kulübünden teklif aldım fakat daha büyük hedeflere oynayan kulüpleri istediğim için kabul etmedim. 6 TFF 1. Lig takımından teklif aldım ama alt liglerde yer almak istemediğimi söylediğim için kabul etmedim. Hem kalbim hem de aklım daha güçlü bir proje arıyordu. Samsun halkının desteği ve Yıldırım Holding'in gücü beni buraya getirdi."

 "Bu bir meydan okumadır"

Samsunspor'u layık olduğu Süper Lig'e el birliği ile taşıyacaklarına işaret eden Sağlam, "Yılport Samsunspor'u Süper Lig'in 6. şampiyon takımı yapmak için çok çalışacağız ve iyi bir takım oluşturacağız. Bugün burada güzel geçecek bir tarihin ilk sayfasını yazıyoruz. Yılport Samsunspor'un Süper Lig'in 6. şampiyon takımı olması hedefi için buradayım. Bu bir meydan okumadır. Büyük Samsunspor'un ve taraftarın desteği ile birbirimize güveneceğiz, sabredeceğiz ve çok çalışıp birlikte başaracağız." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Sağlam, 50'inci yaş günü için hem taraftarların ve hem de kulübün hazırladığı yaş pastaları kesti.

Törende, Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal ile Genel Menajer Yardımcısı Yücel Uyar da hazır bulundu.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK PARTİ KAN BAĞIŞI KAMPANYASIÖnceki Haber

AK PARTİ KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

UYUŞTURUCU HAPLA YAKALANAN ZANLI TUTUKLANDISonraki Haber

UYUŞTURUCU HAPLA YAKALANAN ZANLI TUTUKLA...

Yorum Yazın

Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir
Ömer Minuz: “Bayramlar Gönülleri Birleştirir”
MHP’li Düzenli’den Birlik Ve Beraberlik Vurgusu
Kaymakam Beyazıt’tan Bayram Mesaisi