Emekli Komiser parkta ölü bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emekli Komiser parkta ölü bulundu
Abone ol
Samsun'da emekli bir başkomiser parkta tabancayla alnından vurularak ölmüş olarak bulundu. Polis olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğunu araştırıyor.
mimart

Samsun'da emekli bir başkomiser parkta tabancayla alnından vurularak ölmüş olarak bulundu. Polis olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğunu araştırıyor. 


Olay, Atakum ilçesinin Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan İğne Deliği Gençlik Merkezi Parkı'nda saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, silah sesi üzerine parka yönelen vatandaşlar bir kişiyi parkta kanlar içinde yerde yatarken buldu. Olay polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine giden 112 Acil Servis ekipleri yaptıkları muayenede söz konusu kişinin öldüğünü tespit etti. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri ile Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Yapılan araştırma sonucu ölen kişinin Ankara'dan emekli olan başkomiser 61 yaşındaki 3 çocuk babası Ahmet Kara olduğu tespit edildi. Giresunlu olduğu öğrenilen Ahmet Kara'nın cenazesi savcının olay yerinde yaptığı incelemeden ardından otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu araştırılıyor. Ölen kişinin yanında 1 adet tabanca ele geçirilirken, soruşturma devam ediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Böyle kaza görülmediÖnceki Haber

Böyle kaza görülmedi

SALIPAZARI’NA YENİ İLÇE JANDARMA KOMUTANISonraki Haber

SALIPAZARI’NA YENİ İLÇE JANDARMA KOMUTAN...

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek
Sıcak Hava Hayati Risk Taşıyor