DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKANI BABACAN SAMSUN’DA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKANI BABACAN SAMSUN’DA
Abone ol
​​​​​​​Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, "Tüm Türkiye coğrafyasında benzer destek gören bir siyasi partiyiz." dedi.
mimart

Babacan, partisinin Samsun 1. olağan kongresine katılmak üzere geldiği Samsun'daki bir otelde gençler ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya geldi.

Samsun'da gerçekleşecek kongrenin 42'nci olduğunu, partinin 9 ayını doldurduğunu belirten Babacan, "Bu kısa süre içinde 81 ilimizin 78'inde de kurucu il heyetimizi oluşturmuş durumdayız. 922 ilçemizin 468 de kurucu heyetimizi oluşturduk." ifadesini kullandı.

Yarın Çankırı'daki kongrenin ardından büyük kongreye gideceklerini anlatan Babacan, teşkilatlanmanın kolay olmadığını ancak kendilerinin hızlı şekilde süreci ilerlettiklerini dile getirdi.

Kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını vurgulayan Babacan, şunları söyledi:

"Edirne'de, Balıkesir'de gördüğümüz ilginin seviyesiyle Diyarbakır, Van'da gördüğümüz ilginin seviyesi aynı. Ya da Yozgat, Kırıkkale, Kırşehir'e gittiğimizde gördüğümüz ilginin seviyesi aynı. Bu da gerçekten istisnai bir durum. Tüm Türkiye coğrafyasında benzer destek gören bir siyasi partiyiz.  Özellikle tanıtım aşamasında daha işin çok başındayız. Ana akım medya bize önemli ölçüde kapalı. Bizi yok sayıyorlar, görmek istemiyorlar. Haberleştirmek istemiyorlar ama sosyal medyada oldukça aktifiz."

Babacan, halkın en çok ekonomik sorunları dile getirdiğine işaret ederek, "Niye bu ekonomik sorunu yaşıyor Türkiye diye baktığımızda, aslında işin özünde yönetim sorunu olduğunu görüyoruz. Hukukun ve adaletin işlemediği, özgürlüklerin sınırlandırıldığı, demokrasinin de ağır şekilde aksadığı bir dönemdeyiz. İşin temeli bunlar." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SALIPAZARI BELEDİYESİ’NDEN YAPILANDIRMA UYARISIÖnceki Haber

SALIPAZARI BELEDİYESİ’NDEN YAPILANDIRMA...

YARALI KARACAYI JANDARMA TEDAVİ ETTİRDİSonraki Haber

YARALI KARACAYI JANDARMA TEDAVİ ETTİRDİ

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek
Sıcak Hava Hayati Risk Taşıyor