DEMİRTAŞ'DAN GENÇ ÇİFTE EVLİLİK DESTEĞİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEMİRTAŞ'DAN GENÇ ÇİFTE EVLİLİK DESTEĞİ
Abone ol
Sosyal belediyecilik konusunda ilçe genelinde ihtiyaç sahibi insanlara hayırseverlerden aldığı yardımları ulaştıran ihtiyaç sahibi insanların gönüllerine dokunmayı başaran Kadın Koordinasyon Merkezi yeni evlenecek genç çiftin evini başta aşağı eşya ile donatarak yardım elini uzattı.
mimart

Hastanebaşı Mahallesi, Eskişehir sokakta ikamet eden ve evlilik yolun ilk adımı atan genç çiftlerin başvuru talebini evlerinde ziyaret ederek tespitini yapan Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş, yatak odasından oturma grubuna perdeden halıya varan tüm ev eşyalarıyla genç çiftin evini tepeden tırnağa kadar eşya ile donattı.

"İhtiyaçları ortadan kaldıran yardımlarda bulunuyoruz"

İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi insanlarımızın her türlü sorununa elimizde imkanlar ölçüsünde yardım olmaya çalıştıklarını dile getiren Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş, "'İhtiyaç sahibi genç çiftimize eşya yardımında bulunduk. Biz hayırseverlerimizin bizlere bağışladıkları yardımı gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Her insanla eşit dayanışma anlayışıyla günü kurtarmaya yönelik değil, ihtiyacı ortadan kaldırmaya yönelik hizmet ediyoruz. Duyarlı vatandaşların belediyeye verdiği eşyaları bizden talepte bulunan vatandaşlarımızın evlerine kadar ulaştırıyoruz. Daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmak ve onların yüzlerini güldürmek için bize yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımız ilkadım belediyemize bildirerek veya 444 55 01 (1055) numaralı hattan  bize ulaşıp destekte bulunabilir. Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Biz sadece bugün değil her gün onlarlayız, onların yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OKUL MÜDÜRÜNE SİLAHLI SALDIRIÖnceki Haber

OKUL MÜDÜRÜNE SİLAHLI SALDIRI

ŞEHİDİN İSMİ PARKTA YAŞAYACAKSonraki Haber

ŞEHİDİN İSMİ PARKTA YAŞAYACAK

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek
Sıcak Hava Hayati Risk Taşıyor