
Samsun’un Çarşamba ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen denetim ve operasyonlarda çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

6-9 Nisan tarihleri arasında ilçenin farklı noktalarında yapılan çalışmalarda 4 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.
Edinilen bilgilere göre, Çay Mahallesi’nde C.Ş. isimli şahsın ikametinde Narkotik ekiplerince yapılan aramada 2,19 gram metamfetamin, 4,57 gram sentetik kannabinoid ve 2 adet payp ele geçirildi.
Hasbahçe Mahallesi’nde ise E.Ş. isimli şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan aramalarda 55,45 gram sentetik kannabinoid, 10 adet sentetik ecza hapı ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 29 bin 600 TL bulundu.
İlçe Asayiş Büro ekiplerince Narvas uygulaması kapsamında yapılan denetimde, Ö.A. (20)’nın üzerinde 110 adet Lyrica uyuşturucu hap ele geçirildi.
Öte yandan Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından gerçekleştirilen kontrollerde, E.Ş. (19)’nin aracında 1,58 gram sentetik kannabinoid maddesi bulundu.
Gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda toplam 4 şahıs hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak ve bulundurmak” suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.
























Yorum Yazın