Çarşamba’da Binlerce kişi şehidini uğurladı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çarşamba’da Binlerce kişi şehidini uğurladı!
Abone ol
Trabzon'un Maçka İlçesi'nde araç takibi sonucu polis otosunun dereye uçması sonrası kaybolan ve cansız bedenini 13 gün sonra ulaşılan şehit polis memuru Mehmet Ayan, son yolculuğuna uğurlandı
mimart

Trabzon'un Maçka İlçesi'nde araç takibi sonucu polis otosunun dereye uçması sonrası kaybolan ve cansız bedenini 13 gün sonra ulaşılan şehit polis memuru Mehmet Ayan, son yolculuğuna uğurlandı.

Trabzon’un Maçka ilçesinde 13 gün önce polis aracının dereye uçması sonucu akıntıya kapılarak kaybolan ve dün cansız bedenine ulaşılan Samsunlu polis memuru Mehmet Ayan (25), Samsun’un Çarşamba ilçesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın da katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

AFAD, UMKE, Sahil Güvenlik ve çeşitli kurumlardan 450 kişilik arama kurtarma ekibinin aramaları sonucu Ayan'ın cansız bedeni kaza yerine yaklaşık 15 kilometre mesafedeki Esiroğlu Arıtma Tesisleri regülatör havuzu mevkisinde bulundu. Şehidin cenazesi dün memleketi Samsun'un Çarşamba ilçesine getirildi. 

'ASIL YERİNE GİDİYORSUN'

Şehit polis memuru için öğle namazını müteakip Çarşamba ilçesi Rıdvan Paşa Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Evli olan şehidin tabutu kaldırılırken erkek kardeşlerinin gözyaşları sel oldu. Şehidin erkek kardeşi, "Asıl yerine gidiyorsun" diyerek kardeşini uğurladı. Şehidin cenazesi Belediye Yeni Mezarlığı'na defnedildi. 

Cenaze namazına; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun milletvekilleri Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri, askeri erkan, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydınlık'a ceza yağdı!Önceki Haber

Aydınlık'a ceza yağdı!

AHMET YILMAZ,YENİDEN BAŞKANSonraki Haber

AHMET YILMAZ,YENİDEN BAŞKAN

Yorum Yazın

Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir
Ömer Minuz: “Bayramlar Gönülleri Birleştirir”
MHP’li Düzenli’den Birlik Ve Beraberlik Vurgusu
Kaymakam Beyazıt’tan Bayram Mesaisi