Çarşamba da gazeteciler birleşiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çarşamba da gazeteciler birleşiyor
Abone ol
Samsunun Çarşamba’da ki ulusal ve yerel basın temsilcileri ilçede gazeteciler cemiyeti kurma kararı aldılar.
mimart

Samsunun Çarşamba’da ki ulusal ve yerel basın temsilcileri ilçede gazeteciler cemiyeti kurma kararı aldılar. Gazeteciler ilk ziyaretlerini çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız’a gerceklestirdi. Çarşamba’da oluşacak cemiyetin, gazeteciler yaptıkları oylamayla kurucu başkanları olarak Faruk Tak’ı seçtiler.

   Kaymakam Yıldızı ziyaretlerinde konuşan ÇTV (Çarşamba Radyo Televizyonu) Genel Yayın Yönetmeni Faruk Tak, bu oluşumun kişisel bir hareket olmadığını ve ortak kararla cemiyet çatısın da toplanılacağının altını çizdi. Faruk Tak oluşum hakkında Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız'a bilgi verdi.

   Bizler Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti adıyla arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz. İlk ziyaretimizi size gerçekleştirdik. Şuan resmi işlemlerimizi tamamlıyoruz. Çok kısa bir sürede cemiyet ofisimizin de açılışını yapacağız.diye konuştu.

   Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız’da makamında ağırladığı gazetecilerle sohbetinde bu oluşumun ilçeye faydalarının olacağını vurguladı. Gazetecileri Çarşamba’da birlik içerisinde olmalarından dolayı da kutladı. Yıldız çarşamba sosyal ve ekonomik olarak geleceğe emin adımlarla yürümektedir. İletişim Fakültesinin de bulunduğu ilçede cemiyet oluşumunuz isabetli bir karardır. Sizlerin birliği güzel ilçemizin kalkınmasında ayrı bir destek olacaktır. Sizlere hayırlı olsun dileklerimi sunarak başarıları çalışmalar diliyorum dedi.

   Kaymakam Yıldız gazetecilerle sohbetinin ardından hatıra fotoğrafı da çektirdi.Kurucu Başkan olarak Faruk Tak’ın seçildiği Çarşamba Gazeteciler Cemiyetinde kurucu üye gazetecilerde;Seval Aslan, Yaşar Karaman, Ahmet Naci Kılavuz, Erdem Coşkundere, Emin inan, Emin Coşkundere, Serkan Karahan isimlerinden oluşuyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Santralden vazgeçmiyor.Önceki Haber

Santralden vazgeçmiyor.

Çarşamba sallandıSonraki Haber

Çarşamba sallandı

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek
Sıcak Hava Hayati Risk Taşıyor