Büyükşehir’den Üreticilere Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir’den Üreticilere Destek
Abone ol
Samsun Büyükşehir Belediyesi, Vezirköprü ilçesinde üreticilere 1650 adet asma fidanı dağıttı.
mimart

Başkan Mustafa Demir, tarım şehri Samsun'da sadece son 3 yılda 11 bin 456 çiftçiye fide, fidan ve tohum desteği verildiğini hatırlatarak, "Büyükşehir olarak her zaman çiftçimizin yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nca hazırlanan Asma Fidanı Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi Projesi kapsamında Vezirköprü ilçesinde çiftçilik yapan üreticilere 1650 adet asma fidanı dağıtıldı. Dağıtım törenine Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Dr. Ali Korkmaz ve teknik ekibi, Vezirköprü İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Salih Sefacı, meclis üyeleri ve üreticiler katıldı.

Törende konuşan Vezirköprü İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Salih Sefacı, "Samsun tarımına ivme kazandıracak çalışmalara her geçen gün daha fazla gereksinim duymaktayız. Bu nedenle Samsun tarımında yapacağımız pek çok çalışmaya sağladığı katkı başta olmak üzere, Vezirköprü ilçemizde tarımın gelişmesi ve çeşitlenmesi anlamındaki katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'e çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, tarım şehri Samsun'da sadece son 3 yılda 11 bin 456 çiftçiye fide, fidan ve tohum desteği verildiğini hatırlatarak, "Büyükşehir olarak her zaman çiftçimizin yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Tarım politikamızla Türkiye’ye örnek olacak çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz. Samsun’da verilen destekler Türkiye’nin hiçbir yerinde verilmiyor. Türkiye’de en üst düzeyde destek Samsun’da veriliyor" diye konuştu.

Vezirköprü'de yetiştiriciliği eskiye dayanan asmanın önemli bir bitkisel üretim şekli olduğunu da söyleyen Başkan Demir, "Asmanın Türkiye'de birçok bölgemizde yetiştiriciliği yapıldığı gibi ilimizde de yetiştiriciliğinin yapılması üreticilerimiz için ekonomik bir gelir kaynağıdır. Büyükşehir Belediyesi olarak asma yetiştiriciliğini geliştirmek için üreticimizin her konuda yanında olarak bitkisel üretimi desteklemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Atakum’da Ulaşım Ağı GüçleniyorÖnceki Haber

Atakum’da Ulaşım Ağı Güçleniyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Samsun'da ev kadınları ile buluştu dertlerini dinledi.Sonraki Haber

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçe...

Yorum Yazın

Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir
Ömer Minuz: “Bayramlar Gönülleri Birleştirir”
MHP’li Düzenli’den Birlik Ve Beraberlik Vurgusu
Kaymakam Beyazıt’tan Bayram Mesaisi