BÖLGEDE İLK VE TEK OLACAK...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BÖLGEDE İLK VE TEK OLACAK...
Abone ol
Togar ‘‘Kutlukent’e Bölgede ilk olacak örnek bir tesis kazandırıyoruz’’
mimart

Tekkeköy Belediyesi tarafından Kutlukent mevkiine yapılması planlanan Karadeniz Bölgesinin ilk iki katlı çok amaçlı spor kompleksinin temeli atıldı.

Temel kazı çalışmalarının tamamlanmasının ardından büyük bir heyecanla beklenen spor kompleksinin temelinin atıldığını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar "Kutlukent bölgemizdeki gençlerimizin spor yapacakları bir metre kare dahi spor alanları yoktu. Geçlerimize spor yapacakları alanlar oluşturmak için harekete geçtik. Uzun süren etüt çalışmaları ve araştırmalarımızın ardından Kutlukent bölgemizdeki mahallelerimizin tam orta noktasına tam donanımlı bir spor alanı kazandırmak için projeler hazırladık ve imarda yerini belirledik. Spor kompleksimizin projelerinin ardından ihalesini de tamamladık. Bugünde bölgede örnek olacak bu spor kompleksimizin temelini atmış bulunuyoruz. Yaklaşık 2 Milyon 500 bin lira ihale bedeli olan spor kompleksimiz diğer spor tesislerinden farklı ve örnek bir proje olarak en kısa zamanda hayata geçecek" dedi.

Bölgede ilk ve tek, Örnek proje

Karadeniz Bölgesi'nde ilk defa iki katlı bir spor kompleksi projesinin hayat bulacağını ifade eden Başkan Togar, "Temelini attığımız tesisimiz çok özel ve örnek bir proje olarak hayata geçiyor. Çok amaçlı spor kompleksimiz yapı olarak iki katlı olarak inşa edilecek. Bulunduğu konum itibarıyla masmavi muhteşem Karadeniz manzarasını gören tesisimizde halı saha, voleybol sahası, fitnes salonu, gençlik merkezi, düğün salonu ile önünde seyir terası ve kafeteryası bulunacak. Tesisimiz  sporun dışında birçok farklı aktivitenin gerçekleştirileceği ve yediden yetmişe herkesin aktif kullanabileceği örnek bir mekan olacak. Alt katındaki kafe ve gençlik merkezi bölge gençlerinin her türlü sosyal ve kültürel etkinliklerine de ev sahipliği yapacak. Yine spor kompleksimizin önünde bulunan seyir terasında vatandaşlarımız Karadeniz’in eşsiz büyüleyici güzelliği karşısında çaylarını yudumlayıp sohbet ederek hoş vakit geçirebilecekler. Bir metre kare dahi spor yapacak alanları bulunmayan Kutlukent bölgesindeki gençlerimizin artık her türlü sportif aktivitelerini yapabilecekleri boş vakitlerini değerlendirebilecekleri örnek bir spor kompleksleri olacak. Bölgenin deniz manzaralı, iki katlı ilk ve tek çok amaçlı spor kompleksi en kısa zamanda tüm donanımları ile tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak" şeklinde konuştu.

Togar ‘Kutlukent Bölgesi Altın Çağını Yaşıyor’

Kutlukent Bölgesinde son zamanlarda büyük yatırımların ve projelerin hayata geçtiğine dikkat çeken Başkan Togar, ‘‘2017 yılı Kutlukent bölgemizin altın çağını yaşayacağı dolu dolu bir hizmet yılı olacak. Hizmete sunduğumuz Saklı bahçe sosyal tesisimizin ardından Kutlukent hizmet binamızı Milli Eğitim Bakanlığına devrederek Türkiye’de ilk ve tek olacak olan Tıbbi Cihaz Teknolojileri Anadolu Lisesinin Kutlukent bölgesinde hayat bulmasını sağlıyoruz. Yine bayanların her türlü faaliyet ve aktivitelerini sürdürecekleri, sosyal ve kültürel etkinlikler yapacakları içerisinde kreşi, çocuk oyun alanı, fitness salonu, kurs odaları ve kafesi olan hanımlar konağımızın inşaatında sona geldik. Bunların dışında Kutlukent merkez mahallemizde köy konağımızın inşaatını tamamladık. Başköy mahallemize suni çim halı saha kazandırdık. Bölgenin birçok yerine yeni imar yolu açtık. Yollarımızı asfalt, beton yol ve taş parke ile kapladık. Adı imarsız mahalleye çıkan Ayvacıklılar mahallesinin imar sorununu çözdük. Bu yıl içerisinde Tekkeköy’ümüzün tamamında sürdürdüğümüz yol, kaldırım, park, sosyal tesis, spor tesisi gibi daha birçok alandaki çalışmamız ve projemiz Kutlukent bölgemizde de yükselecek.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Terme spor kenti oluyor.Önceki Haber

Terme spor kenti oluyor.

“FAYDALI HER PROJENİN DESTEKÇİSİYİZ”Sonraki Haber

“FAYDALI HER PROJENİN DESTEKÇİSİYİZ”

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek
Sıcak Hava Hayati Risk Taşıyor