Belediye Anonsla İşçi arıyor.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye Anonsla İşçi arıyor.
Abone ol
Samsun’un Kavak ilçesinde İŞKUR aracılığı ile belediyede çalıştırılmak üzere aranan personel için belediye hoparlöründen anons yapılıyor.
mimart

Samsun’un Kavak ilçesinde İŞKUR aracılığı ile belediyede çalıştırılmak üzere aranan personel için belediye hoparlöründen anons yapılıyor. 
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçenin en önemli sorunlarından birinin bir süre öncesine kadar işsizlik olduğuna dikkati çekerek, “İlçedeki en büyük meselemiz işsizlikti. Zamanında ilçemiz işsizlik nedeni ile çok sayıda göç verdi. Şimdi ise anons ile işçi aramaya başladık. Belediye anonsu ile işçi arıyoruz. Şu anda aynı zamanda Kavak'taki çalışma hayatını devam ettiren özel sektöre ait kurumlarla yaptığımız görüşmeler neticesinde de Kavak'ta kalifiye eleman bulamama sıkıntısı yaşadıklarını bize söylediler" dedi.

“KAVAK TARİHİNDE İLKLERİ YAŞIYOR”
Sarıcaoğlu, şöyle devam etti: "İlçemiz tarihinde görülmemiş yatırımları almaya başladı. Şuan birçok yatırım ilçemize gelmek üzere. Tabi bunun yanı sıra kalifiyeli elemana da çok ihtiyacımız olacak. Bunun için Halk Eğitim Merkezimizle ortaklaşa düzenlediğimiz mesleki kurslarımız oluyor. İŞKUR aracılığı ile çok sayıda elemana iş imkanı vermek istiyoruz fakat eleman bulmada çok ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bu yüzden belediyemiz hoparlöründen anons yaptırıyoruz. Yine medya aracılığı ile eleman aradığımızı dile getiriyoruz" diye konuştu.



“İŞSİZLİK BU İLÇENİN KADERİ OLMAMALI”
“İşsizlik bu ilçenin kaderi olmamalı” diyen Sarıcaoğlu şunları söyledi: "Sadece Samsun'da yüz binin üzerinde Kavaklı vatandaşımız bulunuyor. Bursa, Gebze, İstanbul gibi birçok yerde çok sayıda vatandaşımız hayat mücadelesi vermeye çalışıyor. Alışılagelmiş bir söz var ‘Kavak'ta iş yok.’ Ben bu alışılagelmişlikten vatandaşlarımızı kurtaracağım. Kavak dışında yaşayan vatandaşlarımızın Kavak'a gelmeleri için elimden gelen tüm çabayı sarf edeceğim. İlçemizde çok ciddi manada konut artışı var ve halen de devam ediyor. İş sahaları gün geçtikçe çoğalıyor. Bu ilçe artık Samsun'un gözdesi olacak. Tüm vatandaşlarımıza buradan sesleniyorum, Kavak artık aynı Kavak olarak akıllarda kalmayacak. Gün geçtikçe çok ciddi projelere imza atarak bu ilçeyi bir numara yapacağız."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsunspor'dan Kaymakama teşekkür mektubuÖnceki Haber

Samsunspor'dan Kaymakama teşekkür mektub...

Salıpazarı'nda Yıldızlar Sahaya İndi.Sonraki Haber

Salıpazarı'nda Yıldızlar Sahaya İndi.

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek
Sıcak Hava Hayati Risk Taşıyor