BAŞKAN ŞAHİN’DEN ERHAN USTA AÇIKLAMASI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN ŞAHİN’DEN ERHAN USTA AÇIKLAMASI
Abone ol
​​​​​​​İyi Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın İyi Parti’ye katılımını değerlendirdi. Şahin “Vatanın bölünmez bütünlüğü ile, Türk bayrağı ile, Türk milleti ve Ezan-ı Muhammedi ile problemi olmayan herkese İYİ Partimizin kapısı açıktır”dedi.

İyi Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Şahir Şahin Gazetemize yaptığı açıklamada şunları ifade etti.

“Ülkemizin demokratik duruşunun sigortası, milletimizin umudu İYİ Partimiz 20 Eylül günü 2. Olağan Kurultayı'nı gerçekleştirecektir.Öncelikle gerçekleşecek olan kurultayımızın milletimiz, ülkemiz ve partimiz adına hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Gün geçtikçe sorunlarla boğuşan, çözüm ararken yeni sorunlara kucak açan ülkemiz artık bu dar boğazdan çıkabilmenin yolunu aramaktadır.Bu noktada Türk milletinin geleceğe bakışında ufkunu açan partimiz gün geçtikçe çözümün tek adresi olduğunu tescil ettirmekte ve milletimizin teveccühüne mazhar olmaktadır.Genel Başkanımız Meral Akşener'in pandemi koşullarına rağmen gerçekleştirdiği yurt gezileri milletimize güven aşılamaktadır.Ülke genelinde yükselen İYİ Partimizin ivmesi yerel anlamda da yükselişe geçmiştir.

2. Olağan Samsun İl Kongremizde Hasan Aksoy başkanımızın seçilmesiyle birlikte teşkilatlarımızda önemli ölçüde revizyon gerçekleşerek, mücadele gücümüz artmıştır.Bununla birlikte geçtiğimiz hafta partimiz saflarına katılan, Samsun'un değerlerinden milletvekilimiz Erhan Usta bizlere son derece memnuniyet vermiştir.Kendisinin de ifade ettiği gibi; "İYİ Parti ilkelerden, ülkülerden taviz vermeden siyaset yapılabilecek tek kurumdur."Erhan Bey bu sözleriyle partimizin kuruluş omurgasını net bir şekilde tahlil etmiştir.

Dün söylediğimizi bugün de yarın da söyleyeceğiz. Vatanın bölünmez bütünlüğü ile, Türk bayrağı ile, Türk milleti ve Ezan-ı Muhammedi ile problemi olmayan herkese İYİ Partimizin kapısı açıktır.

Artık iktidar partisinin kurguladığı despot bir siyasi düzen yoktur. Artık iktidara alternatif, itaate dayalı, anti demokratik tüm sistemleri tedavi edecek İYİ Parti vardır. Partimizin yükselişi Salıpazarı'nda da, Samsun'da da, Türkiye'de de gün gün devam edecektir. Meral Akşener Cumhurbaşkanlığı'nda Milliyetçi ve müreffeh Türkiye hayalimiz gerçekleşecektir."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
VAKA SAYISI ARTIŞI UYARISI! İKİ İLÇEYE DİKKATÖnceki Haber

VAKA SAYISI ARTIŞI UYARISI! İKİ İLÇEYE D...

BAŞKAN ADEM OSMA’DAN AHİLİK HAFTASI MESAJISonraki Haber

BAŞKAN ADEM OSMA’DAN AHİLİK HAFTASI MESA...

Yorum Yazın