BAŞKAN DEMİR, ANKARA’DA  TEMASTA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN DEMİR, ANKARA’DA  TEMASTA
Abone ol
​​​​​​​Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, kentte yapımı devam eden ve yapılması planlanan projelerle ilgili Ankara’da temaslarda bulundu.
mimart

Bakanlarla görüşen Başkan Demir, kentsel dönüşümden, sanayi sitelerinin kurulmasına, trafik ve ulaşım projeleriyle ilgili görüşen Başkan Demir, Samsun için gece-gündüz çalıştıklarını dile getirdi.

Samsun’u 2023 vizyonuna taşımak için 17 ilçenin tamamını ilmek ilmek işleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, daha önceden planladığı Ankara ziyaretinde önemli temaslarda bulundu. Türkiye’nin en önemli sanayi projelerinden yaklaşık 1 milyar TL maliyetli Toybelen Sanayi Sitesi’ni belediyenin kasasından bir kuruş çıkmadan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucu Toplu Konut İdaresi tarafından yapılmasını sağlayan, Türkiye’nin en büyük ikinci kütüphanesini de Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın finanse etmesini sağlayan Başkan Mustafa Demir, Ankara’da yine Samsun’a yapılan ve yapılması planlanan projelerle ilgili temaslarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı görevine atanan İbrahim Şenel'e‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan ve projelerle ilgili istişare eden Başkan Demir, daha sonra Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank ile görüştü. Bakan Varank’ı ziyaret ederek, Samsun’a yapılacak projelerini anlattı.
Aselsan Genel Müdürü Haluk Görgün’e de ziyarette bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Aselsan ile birlikte yürüttükleri ‘akıllı şehir’ projesi ile birlikte başta trafik sorunu olmak üzere birçok konu ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Projelerle ilgili değerlendirmeve görüşmelerden Samsun için sevindirici gelişmelerle ayrılan Başkan Mustafa Demir, sanayi bölgelerinin oluşumundan, kentsel dönüşüme, turizmden, trafik ve ulaşıma kadar birçok projeyle ilgili yaptıkları temasların olumlu geçtiğini ifade etti.

Yapılan ve yapılacak tüm yatırımların Samsun’u 2023 vizyonuna taşıyacağını belirten Başkan Demir, “Altyapıdan üst yapıya kadar Samsun’un her noktasına yatırımlarımızı götürüyoruz. Yüreğimizi ortaya koyarak çıktığımız bu yolda en büyük destekçimiz halkımızdır. Şehrimizin tüm sorunları ortak çözümler bularak çözme gayretindeyiz. Hizmet ve projelerimizi de bunlara göre şekillendiriyoruz” dedi.



 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CUMA NAMAZINDA KOVİD-19 UYARISIÖnceki Haber

CUMA NAMAZINDA KOVİD-19 UYARISI

VALİ DAĞLI’DAN UYARI! EV ZİYARETİ YAPMAYINSonraki Haber

VALİ DAĞLI’DAN UYARI! EV ZİYARETİ YAPMAY...

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek
Sıcak Hava Hayati Risk Taşıyor