Başkan Çelebi, “Zamlar Geri Alınsın”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çelebi, “Zamlar Geri Alınsın”
Abone ol
Salıpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Halit Çelebi, yüksek gelen elektrik faturaları ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.
mimart

Salıpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Halit Çelebi, “Alın teri karşılığındaki helal kazancımızı elektrik şirketlerine yedirmeyeceğiz ”dedi.

ESNAF NEFES ALAMAZ HALE GELDİ

Uzun zamandır ağır ekonomik koşullarda varlıklarını sürdürmeye çalışan esnafımız son gelen elektrik faturaları nedeniyle nefes alamaz hale gelmiştir diyen Başkan Halit Çelebi, “Pandemiyle birlikte düşen işler, ciro kayıpları, kapatılan iş yerleri, karşılanamayan giderler gibi sorunlar esnafın borçlanmasına yol açmıştır.

ESNAFA DARBE VURULMUŞTUR

Gelinen noktada artık tüm küçük esnaf nefes alamaz hale gelmiş, birçok köklü işletme kepenk kapatma noktasına gelmiştir. Yüksek enflasyon, işletme girdilerinin karşılanmayacak oranda artması artan kira, artan stopaj, artan vergiler, fahiş oranda artan elektrik ve su faturaları ile esnafa bir darbe daha vurulmuştur” dedi.

ZAMLAR GERİ ALINSIN

 “Alın teri karşılığındaki helal kazancımızı elektrik şirketleri tarafından alınmasını istemiyoruz diyen Başkan Çelebi, “Son olarak elektrik faturaları kiramızla aynı seviyeye hatta daha fazla seviyeye ulaşmıştır. Bu haksız ve orantısız zamlara hayır diyor zamların geri alınmasını istiyoruz” dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Buz Gibi Havada Bakın Ne Yaptılar?Önceki Haber

Buz Gibi Havada Bakın Ne Yaptılar?

Elektrik Tarfileri Yeniden DüzenlenecekSonraki Haber

Elektrik Tarfileri Yeniden Düzenlenecek

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek
Sıcak Hava Hayati Risk Taşıyor