
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül Ak Parti İlçe Başkanlığnın düzenlediği muhtarlarla istişare toplantısında konuştu. Başkan Akgül “İlçede yapılan çalışmalar nedeni vatandaşlarımızdan biraz sabır bekliyoruz.”dedi.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül Ak Parti İlçe Başkanlığnın düzenlediği muhtarlarla istişare toplantısında konuştu. Başkan Akgül “İlçede yapılan çalışmalar nedeni vatandaşlarımızdan biraz sabır bekliyoruz.”dedi.
Ak Parti Salıpazarı İlçe Başkanlığınca düzenlenen Mahalle Muhtarları istişare toplantısında muhtarlarla bir araya gelen Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlçede bir çok alanda farkı çalışmların sürdüğünü dile getiren Akgül “İlçemiz son bir yıldır şantiyeye dönmüş durumda.Bir yanda set duvar ve köprü çalışmları,bir yanda Salıpazarı- Çarşamba karayolu çalışması diğer yanda yeni başlayan altyapı ve kanalizasyon kazı çalışmları devam etmektedir. Çalışmaların aynı zaman dilimine denk gelmesi bazı olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Özellikle şehir içinde yoğunlaşan çalışmalar trafiği olumsuz etkilemiş, kazı çalışmalarında istemeyerek te olsa içme suyu hattına zarar verilerek su kesintilerine neden olunmuştur.”dedi.
Tek amaçlarının Salıpazarı halkına hizmet etmek olduğunu söyleyen Başkan Akgül “Bütün bu çalışmların tamamlandığında daha yaşabilir çağdaş bir Salıpazarı bizleri bekliyoruz.Elbette bazı sıkıntılar olacaktır. Bu nedenle halkımızdan biraz sabırlı olmasını istiyoruz.”dedi.
.jpg)
























Yorum Yazın