BACANAĞINI VURANA 6 YIL 3 AY HAPİS

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BACANAĞINI VURANA 6 YIL 3 AY HAPİS
Abone ol
Samsun'da tüfekle ateş ederek bacanağını yaralayan bir kişi 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılırken, kendisine ateş eden bacağı da yaralama suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası aldı.
mimart

Samsun'da tüfekle ateş ederek bacanağını yaralayan bir kişi 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılırken, kendisine ateş eden bacağı da yaralama suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası aldı. 
Olay, İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi’nde 2015 Temmuz ayında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bacanak olan H.Ç.(25) ile Ö.K.(24) arasında ailevi nedenlerden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine H.Ç. ve Ö.K. birbirlerine tüfekle ateş açarak yaraladı. Ö.K. boyun, yüz ve göğüs bölgesinden ağır yaralanırken, H.Ç. ise hafif şekilde yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan H.Ç. tutuklanırken, Ö.K. ise serbest bırakıldı. Her iki şahıs hakkında Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Bugün görülen davanın son duruşmasında tutuklu bulunan H.Ç. duruşmada hazır bulunurken, bir başka suçtan tutuklu bulunan Ö.Ç. ise SESBİS sistemi ile duruşmaya katıldı. Birbirlerini yaralayan sanıklara hakimin son sözlerini sorması üzerine "Takdir mahkemenindir" dediler.
Mahkeme heyeti H.Ç.'yi Ö.K.'yi "öldürmeye teşebbüs" suçundan 6 yıl 3 ay, Ö.K.'yi de H.Ç.'yi "tahrik altında yaralamak" suçundan 1 yıl 10 ay 14 gün, silahtan da 1 yıl 3 ay olmak üzere toplam 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haydi!.. Avrupa Şampiyonluğu’naÖnceki Haber

Haydi!.. Avrupa Şampiyonluğu’na

YABANCI UYRUKLU GASP SANIKLARINA CEZASonraki Haber

YABANCI UYRUKLU GASP SANIKLARINA CEZA

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek
Sıcak Hava Hayati Risk Taşıyor