
Salıpazarı Anadolu Lisesi her yıl olduğu gibi bu yılda 8 Mart dolayısı ile okuldaki bayan öğretmenlerin ve çalışanların Dünya kadınlar gününü kutladı.

Salıpazarı Anadolu Lisesi her yıl olduğu gibi bu yılda 8 Mart dolayısı ile okuldaki bayan öğretmenlerin ve çalışanların Dünya kadınlar gününü kutladı.
Salıpazarı Anadolu Lisesi Müdürü Nail Pişmek bayan öğretmenlere ve çalışanlara günün anısına hediyeler verdi.
Okul Müdürü Nail Pişmek’in bayan öğretmenleri ziyareti ile gerçekleşen kutlamada, düşüncelerini belirten okul müdürü Pişmek, “Kadınların yaşamın her alanında olduğu gibi eğitim alanındaki başarıları da yadsınamaz bir gerçek. Salıpazarı Anadolu Lisesinin eğitimindeki başarılarımızda bayan öğretmenlerimizin katkılarına ayrıca teşekkür ediyoruz.

Kadınlar günü dolayısı ile kendilerinin de hatırlanmasından mutluluk duyduklarını belirten bayan öğretmenler ve çalışan kadınlar ise, “Anadolu Lisemiz bizim için bir aile ve bu ailenin parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizim için en güzel hediye, yetiştirdiğimiz evlatlarımızın gelecekte tıpkı bizler gibi Atatürk ilkelerinin ışığında ilerleyen, kadın-erkek omuz omuza çalışan çağdaş bir nesil oluşturmalarıdır.”

























Yorum Yazın