5 YAŞINDAKİ SELİM TOPRAĞA VERİLDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
5 YAŞINDAKİ SELİM TOPRAĞA VERİLDİ
Abone ol
BEYİN TÜMÖRÜNDEN VEFAT EDEN 5 YAŞINDAKİ SELİM TOPRAĞA VERİLDİ ORDU’DA 8 AY ÖNCE BEYNİNDE TÜMÖR TESPİT EDİLEN VE HAYATINI KAYBEDEN 5 YAŞINDAKİ SELİM ŞAHİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
mimart

Ordu’da 8 ay önce kusma şikayetiyle gittiği hastanede beyninde tümör tespit edilen ve yapılan tedavilere rağmen hayata tutunamayan 5 yaşındaki Selim Şahin, son yolculuğuna uğurlandı. 


2014 yılı Aralık ayında sürekli kusma şikayeti sebebiyle ailesi tarafından Ordu Devlet Hastanesi’ne götürülen Selim Şahin’in beyninde tümör tespit edildi. Bunun üzerine İstanbul’a götürülerek özel bir hastanede ameliyat olan 5 yaşındaki küçük Selim, kemoterapi tedavisi gördü. Ameliyatın ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bir süredir kanser tedavi gören Selim, verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. 


Selim Şahin için Altınordu Orta Cami'de cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazına Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri, Selim'in ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazede baba Mustafa Kemal Şahin ve dede Şanser Şahin taziyeleri kabul etti. Kılınan cenaze namazının ardından 5 yaşındaki Selim'in tabutu omuzlarda taşınarak cenaze aracına konuldu. Küçük Selim'in cenazesi toprağa verilmek üzere şehir mezarlığına götürüldü.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kazada iki kardeş yaralandıÖnceki Haber

Kazada iki kardeş yaralandı

Salıpazarı'nda 6 ayda kaç satış oldu?Sonraki Haber

Salıpazarı'nda 6 ayda kaç satış oldu?

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek
Sıcak Hava Hayati Risk Taşıyor