15 TEMMUZ’DA ULAŞIM ÜCRETSİZ!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
15 TEMMUZ’DA ULAŞIM ÜCRETSİZ!
Abone ol
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde SAMULAŞ'a bağlı tramvay, ring, ekspres ve terminal otobüslerinin saat 06.00'dan 16 Temmuz Salı günü saat 06.00'ya ücretsiz olacağını duyurdu
mimart

Pazartesi günü tüm yurtta kutlanacak olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Samsun Valiliği'nin öncülüğünde, Büyükşehir Belediyesi ve diğer kamu kurumlarının da katkılarıyla gün boyu sürecek etkinlikler planlandı. Önceki gün, düzenlenecek etkinlikleri kamuoyu ile paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, bu kez de 'ulaşım' konusunda bir müjdeyi vatandaşlara duyurdu. Demir, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde SAMULAŞ'a bağlı tramvay, ring, ekspres ve terminal otobüsleri, saat 06.00 ile ertesi gün 06.00'a kadar ücretsiz olacak" dedi.

MİLLİ BİRLİK GÜNÜ'NDE ULAŞIM HİZMETİ

15 Temmuz 2016 günü akşamı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla Türk milletinin vatanı ve demokrasiyi savunmak için sokağa çıktığını, FETÖ'cü hain darbecilere engel olduğunu, ardından da günler süren 'Demokrasi Nöbetleri' tuttuğunu hatırlatan Mustafa Demir, "Türk Milleti, tarihe bir kez daha altın harflerle direniş öyküsü yazarken Türkiye Büyük Millet Meclisi'miz bu günü, Demokrasi ve Milli Birlik Günü ilan etti. Valiliğimiz öncülüğünde hazırladığımız birbirinden değerli etkinliklerle kutlayacağımız bu günde iştirakimiz olan SAMULAŞ tarafından halkımıza ulaşım kolaylığı sağlamak üzere bir dizi tedbir alındı" diye konuştu.

SAMSUNLULARA DAVET

15 Temmuz günü saat 06.00 ile 16 Temmuz sabah 06.00 saatleri arasında SAMULAŞ tarafından işletilen tramvay, ring, ekspres ve terminal otobüs hatlarında ücretsiz taşıma yapılacağını duyuran Mustafa Demir, "15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen hain darbe girişiminin bertaraf edilmesinin 3'üncü yılı dolayısıyla gerçekleştirilecek anma etkinliklerine tüm Samsunluları bekliyoruz" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Sait Kuzu, “Yürekli Meslektaşlarımızı Gönülden Kutluyorum”Önceki Haber

Başkan Sait Kuzu, “Yürekli Meslektaşları...

Çarşamba’da kaza! 4 yaralıSonraki Haber

Çarşamba’da kaza! 4 yaralı

Yorum Yazın

Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir
Ömer Minuz: “Bayramlar Gönülleri Birleştirir”
MHP’li Düzenli’den Birlik Ve Beraberlik Vurgusu
Kaymakam Beyazıt’tan Bayram Mesaisi
Başkan Karaca’dan Kurban Bayramı Mesajı
Salıpazarı’nda Göçük: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Salıpazarı’nda Tarım Ve Hayvancılık Toplantısı