• Haberler
  • Asayiş
  • Bafra'da Kadını Takip Ettiği Öne Sürülen Şüpheli Alaçam'da Yakalandı

Bafra'da Kadını Takip Ettiği Öne Sürülen Şüpheli Alaçam'da Yakalandı

Samsun'un Bafra ilçesinde bir kadını takip ederek tacizde bulunduğu iddia edilen şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu Alaçam'da yakalandı.

Haberin Özeti

  • Bafra’da bir kadını takip ettiği iddia edilen şüpheli hakkında polis çalışma başlattı.
  • Asayiş ekipleri şüphelinin kullandığı aracın plakasından kimliğine ulaştı.
  • Alaçam’da yakalanan şüpheli, işlemleri için Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Samsun’un Bafra ilçesinde bir kadını takip ederek tacizde bulunduğu öne sürülen şüpheli, polis ekiplerinin yürüttüğü çalışma sonucu Alaçam ilçesinde yakalandı.

Olay, yaklaşık 4 gün önce Bafra’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir kadını takip ettiği iddia edilen kişiyi fark eden bir vatandaş duruma müdahale etti. Yaşanan arbedede şüpheli darbedilirken, çevrede bulunan esnafın araya girmesiyle olayın büyümesi önlendi.

ŞÜPHELİNİN ARACI TESPİT EDİLDİ

Olayın ardından Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri şüphelinin bulunması için çalışma başlattı. Bölgedeki incelemeler sonucunda şüphelinin kullandığı aracın plakası belirlendi ve kimlik bilgilerine ulaşıldı.

Polisin yaptığı araştırmada şüphelinin Alaçam ilçesinde bulunduğu tespit edildi.

ALAÇAM’DA YAKALANDI

Ekiplerin düzenlediği çalışma sonucu yakalanan şüpheli, işlemleri yapılmak üzere Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Olayla ilgili incelemenin sürdüğü öğrenildi.

Habersal - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme