© © 2010–2025 HABERSAL® — Tüm Hakları Saklıdır. Yerel Gücün, Doğru Haber Kaynağı.

Türkiye Muaythaı Federasyonu Başkanı Çarşamba’da

Muaythai Federasyon Başkanı Hasan Yıldız Çarşamba’da sporcular ile bir araya geldi.

30 Ağustos Zafer bayramı turnuvası için Samsun’da bulunan Muaythai Federasyon Başkanı Hasan Yıldız Kartalspor’un davetlisi olarak Çarşamba ilçesinde protokol üyeleri ve sporcularla kahvaltıda bir araya geldi.

Programa Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Çarşamba Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Kavraz, Muaythai Federasyon Başkanı Hasan Yıldız, Başkan Yardımcısı Korkmaz Atalay, Genel Sekreter, Karadeniz Bölge Başkanı ve Samsun İl Temsilcisi Özgür Arlı ve sporcular katıldı.

AKGÜL ‘ADINI BİLE DUYMAMIŞTIK’

Daha önce bu sporun adını bile duymamıştık diyen Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Değerli Zarif hocamızın sayesinde Muaythai sporunun Salıpazarı ve Çarşamba’da adından sıkça söz ettirmeyi başardık. Hepinize ülke sporuna yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Biz belediye olarak sporun her türlüsüne destek olmaya çalışıyoruz. Yeter ki gençlerimiz spor yapsın. Hangi branşta olursa olsun her birey mutlaka spor yapmalı” diye konuştu.

YILDIZ ‘SPORA EN ÇOK YATIRIM YAPAN ÜLKEYİZ’

Muaythai Federasyon Başkanı Hasan Yıldız ise davetlerinden dolayı Kartalspor Başkanı Zarif Turgut’a ve protokol üyelerine teşekkür eden Yıldız, “Türkiye özellikle son 10-15 yılda dünyada spora yatırım yapan tek ülke olduğunu söyledi. 20 yıl önce neredeydik, şimdi nerelere geldik. 20 yıl önce bazı spor dallarında adımız sanımız dahi anılmazken şuanda birçok spor dalında dünyanın zirvesindeyiz.“Spor toplumda en kaliteli aktivedir. Ömür boyu bir yaşam biçimi olarak spor yapmalıyız ”ifadelerini kullandı.

Muaythai Federasyon Başkanı Hasan Yıldız program sonunda Kaymakam Yıldırım’a ve Belediye Başkanı Akgül’e boks eldiveni hediye etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER