Samsun Valisi açıkladı: Havaalanı kapatılmıyor!
GündemTadilat nedeniyle 3 ay süreyle uçuşlara kapatılacak olan Samsun Çarşamba Havalimanı'nın kapatılma tarihleri değiştirildi.
Tadilat nedeniyle 3 ay süreyle uçuşlara kapatılacak olan Samsun Çarşamba Havalimanı'nın kapatılma tarihleri değiştirildi.
Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Çarşamba Havalimanı'nın tadilatının 1 Ağustos tarihine ertelendiğini açıkladı.
BAKANLAR KILIÇ VE ARSLAN'A TEŞEKKÜR
Samsun Valiliği resmi internet sitesinden yapılan duyuruda şu açıklama yapıldı:
"1 Mart 2017 tarihinde tadilat nedeniyle kapanacak olan Samsun Çarşamba Havalimanı Sayın Valimiz İbrahim ŞAHİN’in girişimiyle ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇ’ın destek ve gayretleriyle 1 Ağustos 2017 tarihine ertelenmiştir.
Her koşulda desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇ ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet ARSLAN’a tüm Samsun halkı adına teşekkür ederim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
İlginizi Çekebilir