Salıpazarı’nda Yardım Kampanyası Başlatıldı
GündemSalıpazarı’nda gıda ve hijyen kolisi yardım kampanyası başlatıldı.
Salıpazarı Kaymakamlığı depremzedelere gönderilmek üzere gıda ve hijyen kolisi yardım kampanyası başlattı.
Salıpazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından Kahramanmaraş’ın Elbistan ve Pazarcık bölgelerindeki depremzedelere gönderilmek üzere gıda ve hijyen kolisi yardım kampanyası başlattı.
Salıpazarı Kaymakamlığından yapılan açıklama, “06.02.2023 tarihinde merkezi Kahramanmaraş olan ve 11 ilimizi kapsayan depremzede ailelere ulaştırılmak üzere içerisinde Ayçiçeği yağı, Pirinç, Bulgur, Mercimek, Makarna, Çay, Toz Şeker, Hazır Çorba, Salça, Tuz, Zeytin, Peynir ve Helvadan oluşan gıda kolisi, Sıvı Sabun, Şampuan, El ve Banyo Sabunu, Diş fırçası ve Macunu, Tuvalet Kağıdı, Islak Mendil, Hijyenik Ped, Bulaşık Deterjanı, Çamaşır Deterjanı, Bulaşık Süngeri, Kolonya ve Tırnak Makasından oluşan kolisine ihtiyaç duyulmaktadır.
Yardım yapmak isteyen vatandaşlarımızın ilçemiz hükümet konağında bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğüne ve İlçe Belediye Başkanlığına müracaat etmeleri önemle duyurulur” denildi.
İlginizi Çekebilir