SALIPAZARI’NDA 18 MART TÖRENİ
GündemSalıpazarı’nda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106'ncı yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Tüm Türkiye'de olduğu gibi Salıpazarı ilçesinde de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi.
Cumhuriyet Meydanı'nda Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan tören, Atatürk Anıtı önüne çelenk sunumuyla devam etti. Öğrencilerin Şehitlerimiz ve Çanakkale Zaferi için okudukları şiirlerle sona erdi.
Korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye dikkat edilerek yapılan anma programına Salıpazarı Kaymakam Eray Gürsoy, Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay,İlçe Emniyet Amiri, İdari ve Mülki amirler, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
ŞEHİTLİKLERE ZİYARET
Tören sonrası İlçe Kaymakam Eray Gürsoy ve Belediye Başkanı Halil Akgül, ilçe protokolü ile birlikte şehitlikleri ziyaret ederek, dualar etti.
İlginizi Çekebilir