© © 2010–2025 HABERSAL® — Tüm Hakları Saklıdır. Yerel Gücün, Doğru Haber Kaynağı.

KARAMAN’DAN KANDİL MESAJI

HK Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karaman, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Karaman, Regaip Kandilinin İslam âlemine hayırlar getirmesini diledi.

Hüseyin Karaman, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“Bereket ve maneviyat mevsimi olarak nitelendirdiğimiz mübarek üç aylara girmiş bulunmaktayız. Allah’ın rahmetinin üzerimize manevi bir sağanak gibi yağdığı, lütuf ve kereminin bizleri kuşattığı, mübarek üç ayların manevi ikliminin ilk esintisi Regaip Kandilini idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gece yapılan duaların Allah’a sunulduğu ve onun rahmetinden af ve mağfiret dilenildiği, barış ve kardeşlik duygularının pekiştirildiği umut, huzur ve adeta bir müjde gecesidir.

Üç aylar diye bilinen çok bereketli maneviyat mevsiminin habercisi olan Regaip Kandili, bizlere hayatın sonsuzluk okyanusunda buluşmak üzere akıp gittiğini ve geride sadece Allah’ın rızasına uygun iyi ve yararlı amellerin kalacağını bir kez daha hatırlatmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek üç ayların ve Regaip Kandilinin tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER