GAZETECİLER GÜNÜ’NDE, HABERSAL’A YOĞUN ZİYARET
GündemSalıpazarı’nın ilk ve tek yerel gazetesi olan Habersal’a 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle ziyaretler sürüyor.
İlk olarak Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer ve beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Özden, İlçe Müftüsü Kenan Doğru Habersal Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Sait Kuzu’yu ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Kaymakam Dinçer ve İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay, Salıpazarı ilçesinin tanıtımına ve halkın haber alma hakkına yaptığı katkılardan dolayı Genel Yayın Yönetmeni Sait Kuzu’ya plaket takdim ederek başarılarının devamını diledi.
ODA BAŞKANLARI YALNIZ BIRAKMADI
10 Çalışan Gazeteciler günü nedeni ile Salıpazarı Esnaf Odası Başkanı Adem Osma, Ziraat Odası Başkanı Zafer Ersoy, Ülkü-Tek Samsun Şube Başkanı İlyas Aydın ve Odaların yönetim Kurulu üyeleri de Gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.
MESLEKTAŞTAN ANLAMLI ZİYARET
Çarşamba Güncel İnternet Gazetesinin sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Turgut Bozyel’de Sait Kuzu’yu ziyaret ederek Gazeteciler Gününü kutladı.
Habersal Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Sait Kuzu ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Hatırlanmak güzel şey. 10 yıldır alnımızın akıyla yaptığımız gazeteciliği çok şükür bu güne kadar yüzümüze, gözümüze bulaştırmadık. Her zaman tarafsız ve objektif olduk. Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum.”dedi.
İlginizi Çekebilir